Gość basia___27 Napisano Czerwiec 14, 2012 dajcie sobie spokój z tymi polskimi biurami, przeważnie są same przekręty, ciężko trafić na uczciwą agencję. Najlepiej szukać pracy przez angielskie agencje, zarówno ja jak i wielu moich znajomych znalazło w ciągu kilku dni pracę. Naprawdę nie ma z tym problemu. W UK też jest kryzys, ale jak ktoś z moich znajomych szuka pracy to wystarczy że zarejestruję go w mojej byłej agencji i po przyjeździe do UK od razu wysyłają na szkolenie i do pracy. Ja też znalazłam w ten sam sposób. Przyjechałam do UK w ciemno, miałam pieniądze tylko na około 2 tygodnie. Zatrzymałam się w hostelu, zarejestrowałam od razu w trzech agencjach i już tego samego dnia dostałam skierowanie na kurs, a dwa dni później zaczęłam pracę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ROR 0 Napisano Czerwiec 14, 2012 zmienialam prace kilka dobrych razy - nie raz to mnie szukano, ale i sama szukalam - w zadnym przypadku i zadna agencja nie pobiera oplat od kandydata, tj, zadna powazna nie pobiera - jesli ktos Ci jeszcze nic nie zaoferowal a zada pieniedzy to smierdzi to na km;/ a poza tym - oddzwonili zraz po wyslaniu cv? hm.... w prawdzie nie wiem jakie masz kwalifikacje i dowiadczenie - ale z b.dobrym doswiadczeniem (=dobrzez platnym na rynku) + ponad 10 stazem w zawodzie nie slyszalam zeby "od razu" oddzwaniali zwykle to trwa - chocby kilka dni;-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oropo Napisano Czerwiec 15, 2012 ja dostałem maila zdaje się od angielskiego pośrednika , tylko najśmieszniejsze jest ze tam nie aplikowałem. odezwała sie niejaka Veronika Misejova test i rozmowa po angielsku a że mój english not very well więc pewnie nic z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2013 szukam osob ktore jada do pracy przez the best connection do stoke on trent na 5 wrzesnia prosze o kontakt mferka@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach