Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra_kumplelka

Pytanko o aukcje

Polecane posty

Gość dobra_kumplelka

Cześć wszystkim . Słuchajcie moja znajoma robie różne pierdołki na śluby (chodzi mi o zaproszenia i takie tam) ale zawsze robiła po znajomych . Kiedyś powiedziałam jej żeby powystawiała sobie na różne strony, bo na prawdę fajne rzeczy potrafi zrobić, niby proste ale mają to coś. Od mojego ślubu trochę minęło i chciałam sprawdzić jakie trendy teraz królują w zaproszeniach i innych rzeczach , wchodze w aukcje i patrze a tak ta moja kumpela ma do sprzedania pare ciekawych rzeczy. Postanowiłam przesłać Wam linka, może i jest to reklama ale na serio kto by zamówił nie będzie żałował. Powiedzcie szczerze co o tym sądzicie o tych rzeczach ? mam nadzieję że ona tu nie zagląda....hihi http://moda.allegro.pl/super-zestaw-winietka-zawieszka-kotylion-i2369959969.html

Gość tez miałam mega długie
może być, bez szału, oprócz tych kiczowatych różyczek rodem z lat 80-90 tych, pełno tego było wszędzie wydaje mi sie czy była tu kiedys persona onicku slubniczka? no comment

Gość Ślubujaca23,06
nawet ciekawa propozycja, szkoda że nie było tej oferty wcześniej....

Gość Nic ciekawego
Nie podoba mi się zupełnie, w dodatku ten napis na zawieszce od butelki... Od razu odechciałoby mi się pić... :( Takie pouczanie, a w domyśle żeby nie wypić czasem za dużo.Wiocha. Poza tym aukcja okropnie chaotycznie opisana,z błędami i literówkami. O połowę bym skróciła ten opis i jakoś sensownej t poukładała. Ogólnie, zniechęciłabym się widząc taką ilość opisu i instrukcji,a przedmioty nie warte doczytywania tego wszystkiego.

Jak to było w pewnym kabarecie "Szału nie ma". Przeciętne, przykro mi. Ale to też zależy od gustu.

Gość earlgrey2323
dziwne ze sprzedajacy nazywa sie slubniczka

Gość nic fajnego!
widzialem ladniejsze

Gość ijjkk
slubniczka 2012 czy ty przypadkiem nie mieszkasz w Nowej Sarzynie? cos mi sie wydaje, ze sobie robisz reklame

Gość dobra_kumplelka
Ok bo widzę że jakieś niejasności są.... Więc tak moja kumpela raczej nie zagląda tu na kafee a z resztą ona jst już parę lat po ślubie więc nie kumam o co wam chodzi.... Widziałam kiedyś wasze posty o Slubniczce 2012 i wiecie co wam powiem - "dziecinada". Dzięki za wszystkie opinie, nie są zbyt miłe no ale ok, każdy ma swoje zdanie. POwtarzam. - to nie ta sama ślubniczka2012, to są dwie różne osoby, dajcie spokój dziewczynie....

Gość dobra_kumplelka
Ślubniczka2012 wybacz że takie zamieszanie z Tobą wyszło, ale nawet nie przyszło mi do głowy że kafeterianki zrobią z tego szopke, jak przy każdym możliwym poście w którym się wypowiadasz...

ja jestem z okolic nowego sącza, i rzeczywiscie tutaj to wasza pomyłka, i nie robie sobie zadnej reklamy bo ja nic takiego nei sprzedaję, ja akurat na allegro tylko kupuję nic nie sprzedaję,

nie ma sprawy, też byłam zaskoczona jak zobaczyłam tą sama nazwę co mój nick, zbierznosć poprosu, a to zer inni piszą głupoty to tylko o nich świadczy, po ślubie pewnie zniknę wiec dadzą mi spokój,

Gość zenada tak reklama
nie ma to jak samemu się swoimi rzeczami podniecać :D