Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AsiaOle

Czy wystarczy na start?

Polecane posty

Ile macie ubranek na start? Czy mi wystarczy czy cos jeszcze dokupic? 10 bodziakow (4 na ramiaczka, 4 na krotki, 2 na dlugi) 8 pajacykow 3 komplety dresow - jeden polarowy, dwa welurowe 2 komplety kaftanik plus polspioszki - bawelniane 6 par skarpetek kombinezonik Rodze we wrzesniu, cos na pewno kupia Babcie. Wystarczy czy zgromadzic wiecej?

Gość ewewew
wystarczy, dziecko szybko rośnie...

Gość jidufiomjofd
spokojnie, ja mialam malo rzeczy malutkich i wcale nie musialam prac co chwila, noworodek jeszcze nie papra sie jedzeniem papkami itd i nie probuje sam jesc lyzeczka :-) wiec nie bedziesz go przebierac non stop ;-))

No tak wlasnie myslalam, szkoda pozniej zeby te ciuszki lezaly, a chwila moment i wyrosnie. Wieksze bede dokupowac na biezaco, jak juz sie urodzi. :) Poza tym sadze ze Babcie to moga rowno zaszalec - pierwszy wnuk. Ale przeciez nie zapytam - a ile kupilyscie dla dziecka?

Ja kupiłam za dużo i część w ogóle się nie przydała, bo były ciuszki za małe, np. kaftaniki rozmiar 56 były ok, ale niektóre śpioszki nie, bo od razu 62 pasowało :) Wystarczy Ci ciuszków, a w razie czego na bieżąco można dokupić. To tak szybko na początku idzie, w sensie, że dziecko szybko wyrasta, że szok :P tak samo z pampersami rozmiar 1, moment i już 2 trzeba :)