Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hazardzista

spotkanie z ex - jak się zachować

Polecane posty

Gość Hazardzista

Witajcie, We wrześniu, po 7 letnim związku i 3 m-ce po oświadczynach porzuciła mnie kobieta stwierdziwszy, że to nie to. Obydwoje mamy po 32 lata. Czuję się winny rozpadu tego związku, ale nie o to chodzi. Przez wiele m-cy słałem do niej listy, kwiaty, prezenty, maile. Obiecałem zmiany itp itd. Jej zdaniem był to stalking. Szczytem wszystkiego był sms o tym, że ze sobą skończę 2 m-ce temu. Od kilku tygodni dałem zupełnie spokój. W sobotę spotkamy się na urodzinach wspólnego znajomego. Obydwoje jesteśmy sami. Nie wiem zupełnie, jak się zachować. Jest mi wstyd za to całe zachowanie uwieńczone tym przykrym dla Niej sms-em. Bardzo ją kocham, nie potrafię o Niej nie myśleć. Ciągle się łudzę, że kiedyś zechce zmienić zdanie i pozwoli do siebie wrócić. Jak mam się wobec Niej zachować?

Gość asdadasdasdasdasd
nijak ma sie do niej zachowywac. co ty w gole z nia sie spotykasz? nie zwracaj na nia uwagi i tyle

Gość Hazardzista
A nie da się nieco konstruktywniej ?

Dostałeś konkretną i konstruktywną odpowiedź na innym topie. Czego zatem oczekujesz, pytając o to samo na tym temacie? Liczysz, że ktoś doradzi Ci inne rozwiązanie? Chcesz przywolenia dla takiego, które ułożyłeś sobie w głowie, chcesz pocieszenia, że wszystko się ułoży? Nie ułoży się i dobrze o tym wiesz. Zrób coś dla tej dziewczyny i daj Jej spokój. I dla siebie też coś zrób. Przestań się oszukiwać i katować niepotrzebnymi złudzeniami.

Gość zły pies
Skoro wiesz o tym, że źle postępowałeś wobec niej, wypadałoby zatem przeprosić ją i obiecać, że takie zachowanie się nie powtórzy, a następnie zostawić dziewczynę w spokoju na resztę życia. Nie masz szans na powrót do tego związku, ale masz szanse na wyjście z twarzą z tej sytuacji, jeśli zachowasz się jak normalny człowiek i ją przeprosisz.