Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izin

towarzyszy mi nieprzyjemny zapach?

Polecane posty

Gość izin

Jakiś czas temu ktoś zwrócił mi uwagę na dziwny zapach, który ode mnie czuć... niby, że nie śmierdzi, ale zapach jest jakiś dziwny - może po prostu nie chciała ta osoba mnie urazić? albo akurat jej to zbytnio nie przeszkadzało, a inna osoba może uznać, że śmierdzi? :( Nie wiedziałam wtedy co o tym myśleć, ale właśnie nie dawno usłyszałam coś takiego przypadkiem, w obrażający sposób było to powiedziane, jest mi i wstyd i przykro :( Wolałabym już, żeby powiedziano mi to w kulturalnie, niż obgadywano i obrażano mnie za plecami. Zastanawiam się teraz z czego to wynika - co to za rodzaj "zapachu" - bo sama tego nie wyczuwam - czy np. czuć ode mnie potem? czy stęchlizną (bo niestety w domu jest wilgoć i czuć czymś takim, i może ja tym "przesiąkam"?) czy może chodzi jeszcze o coś innego? obawiam się teraz wyjść z obawy, że śmierdzi ode mnie ;( był ktoś w podobnej sytuacji?

Gość izin
:(

Gość do izin
Kupuj bluzki tylko z naturalnych włókien. Materiały z anilany, akrylu, nylonu, stylonu, poliamidów lub ich mieszanki z bawełną, powodują że pot szybko wydziela nieprzyjemny zapach, który ty nie czujesz ale inni czują.

Gość izin
dziękuję za podpowiedź:) rzeczywiście mam bluzki z takich różnych materiałów.