Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie taka głupia jak on myśli

Potrzebuje dobrego tekstu żeby coś zrozumiał

Polecane posty

Jakiś czas temu poznałam pewnego chłopaka. Jest o 7lat starszy, przystojny . Raz był u mnie, potem zadzwonił żebym to ja przyjechała do niego na stopa bo ani ja ani on nie mamy innej możliwości. Wkurzył mnie bo cały czas pisze i dzwoni żebym to ja przyjechała bo inaczej się więcej nie zobaczymy. debil jakiś .. Macie jakiś pomysł co mogę mu napisać.. Tak żeby mu szczęka opadła. Byle by to było coś rozsądnego. Facet liczy na wygodę jednak ja nie mam zamiaru robić wszystkiego czego on sobie zażyczy

Gość NiktNIEwiedział
ojejku raz byl ewidentnie Twoja kolej zreszta skoro stawia ultimatum sam nie daje szans tej znajomosci to zawsze idzie w dwie strony jesli chcecie sie lepiej poznac eliminujcie klody na drodze ot co

Napisz mu, ze faceci na poziomie sami przyjezdzaja po ciebie autem, a nie leza do góry brzuchem i kaza na stopa zaiwaniac.

No właśnie byłam wczoraj u niego. A dziś znowu chce się spotkać. Ja to rozumiem i też chce ale dzisiaj jest taki dzień że nie mogę a on tego nie rozumie

Gość qweqqwee
Napisz mu że boli cię pochwa

Gość po ile lat macie napisz
wbrew pozorom wiek jest tu bardzo istotny tak w ogóle to nawet żebyście mieli po 13 lat, to chłopak powinien bronic swoją dziewczynę przed niebezpieczeństwami, a skoro on sie nie boi, że za którymś stopem cię ktoś napadnie, zgwałci czy zrobi jakąkolwiek inna krzywdę to już się nie nadaje do związku żeby cię uchronić przed nawet cieniem niebezpieczeństwa to on powinien zaiwaniać stopem skoro innego transportu nie macie jeszcze takie jego stawianie się :-( tak, że ja takich spuszczam na drzewo Pamiętaj tego kwiatu pół światu i Ty się ceń.

No na pewno nie mam zamiaru robić to co on zechce rozumiem że jego zachowanie świadczy o tym że taki facet to istny kretyn i tyle. A to że tutaj pytam to nie chodzi o to że nie wiem jak z takim postąpić tylko chce jakiś dobry tekst mu dowalic

A jeśli chodzi o wiek to ja mam 19 a on26