Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o odpowiedz__-

W jakim wieku 1 dziecko?

Polecane posty

Gość Sara_lodz
Niby czemu uwazasz ze patologia.Wiele takich mam jest duzo lepszymi rodzicami niz te po 20

Gość papilon
zgadzam się ,a wiesz dlaczego ? dlatego ,ze patologicznie uwielbiam lizac cipki

Gość Despina pewnie twoja matka
albo ojciec pił i czasami brakowalo chleba w domu a ty chodzilas w starych ubraniach

shjdgjsdgbc - daj spokój Rodzić można do 40tki spokojnie się urodzi zdrowe dziecko jeśli się prowadzi zdrowy tryb życia papilon - po pierwsze kulturalny jesteś, nie powiem, a po 2 to nie było do cb tylko do autora/ki tematu

Gość moja córka
ja 29 maż 31

Gość Despina pewnie twoja matka
te przed 20 ? :D smiech na sali wszystkie dziewczyny jakie znam ktore urodzily przed 20 pochodza z patologicznych rodzin i klepią wieksza lub mniejsza biede tzw niziny spoleczne najlepszy wiek na dziecko to miedzy 20 a 30 rz.

Gość vvcccccvv
z pewnością wiele jest lepszych mam, bo nie piją i z pewnością wiele jest lepszych w łóżku bo się kurwią

20 a 30 rz. lepiej między 25 a 30, ew 25-35 najpierw trzeba się dorobić, żeby mieć za co utrzymać to dziecko

Gość papilon
kaitana autorka tematu upowazniłą mnie do wypowiedz w swoim temacie,ale widze ,ze twoje mrzonki o singlowaniu juz sie gdzies zatracają,juz dzidziuś ci chodzi po głowie,juz cos kombinujesz ,tylko nie zrób dziecku krzywdy i niedaj sie zapłodnić tylko po to zeby miec bachora

Gość ja młodo--
miałam 21 mąż 25 ale byliśmy po ślubie

papilon - Komu mądremu chodzi dziecko po głowie w wieku 17 lat? A po za tym ja nie mówię do Cb tylko wypowiadam się na temat do autora/autorki,bo prosił(a) o odpowiedź i tyle

Gość papilon
ale singlowanie juz ci chodzi tak? jedno i drugie to chyba w wieku 17 lat nie podlega jeszcze dyskusjii

Gość papilon
a tak na serio to mając dziecko w wieku 18-20 lat jest ok. bo odchowasz jestes jeszcze młoda i mozesz uzywać,ale w sumie najlepsze lata musisz poświecić dziecku,skoleji mając dziecko w wieku 30-35 lat to niestety juz jako dziadyga wkraczasz w jego dorosłość czyli tak naprawde chuj wie co lepsze

A ja uważam, że wlaśnie Ty pochodzisz z patologicznej rodziny jeśli wysuwasz takie chore wnioski .Icz sie lecz