Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika00

Kto z was korzystał z ćwiczeń areobicznych 6 weidera?mam pytanie;)

Polecane posty

Gość kika00

otóż bardzo starałam się przytyć,gdyż przy wzroscie 170cm wazyłam lediwe 52 kg..teraz waże 60 kg i chce utyć jeszcze z 5 kg. Po utyciu powiekszył mi sie brzuch i wygladam jakbym była w ciazy,chciałabym ten brzuszek zrzucic za pomoca tych cwiczen,ale boje sie ze wraz z utrata brzuszka bardzo utrace na wadze.. czyli pytanie do was: Czy te ćwiczenia powoduja również utrate na wadze całego ciała? i jeszcze jedno pytanie: czy wedlug was te cwiczenia sa skuteczne i ile trzeba poswiecic czasu aby zobaczyc efekty? z gory dziekuje za odpowiedzi!

Gość szenk
lepiej schudnij jeszcze z 5kg a nie chcesz tyć :O Chcesz się jeszcze bardziej spaść :O

Gość vvccccccvv
ćwiczenia typowe na rzeźbę, tzn. pod brzuchem można zbudować mięśnie ale nie stracisz na wadze lepsze na to brzuszki i rower

Gość kika00
nie chce chodzic jak szkielet ! kiedys byłam bardzo chudziutka..chłopaki smiali sie ze mnie ze nogi mam jak patyki i wygladaja jakby sie miały złamać,inni mówili,ze wygladam prawie jak anorektyczka,inny koles nazwał mnie szpilka..miałam tego dosc wiec postanowiąłm sie wziac za siebie..dzisiaj wydladam o wiele lepiej,jednak nogi mam nadal szczupłe,jednak nie tak jak kiedys zalezy mi9 na tym,zeby nie schudnac,a zeby jeszcze odrobine przytyc,wiec nie chce aby te cwiczenia sprawiły ze cała moja praca by przytyc poszła na marne..

Gość kika00
nie chce sie spaść tak jak wy to ujeliscie jak świnia,chce tylko wygladac jak kobieta a nie jak wieszak....proste..

Gość trhrty
lepiej szkielet niż spaślak. Rozumiem 55kg ale 60-65kg to już przegięcie

Gość vvccccccvv
a sory nie doczytałem ty chcesz właśnie wyrzebić brzuch więc ćwiczenie ok o ile pamiętam trwa 6tyg a czas nie powinien przekraczać 20min wykonujesz codziennie

6 weidera jest ciężkim ćwiczeniem ale powodzenia i dużo, dużo wytrwałości. Samo ćwiczenie poprawia fajnie rzeźbę brzucha. Chudnąć raczej za bardzo nie schudniesz.

Gość vvccccccvv
nie masz się co bać a6w nie spowoduje, że stracisz kilogramy tylko polepszy twoją tkankę mięśniową przy tym ćwiczeniu najważniejsza jest dokładność wykonania

Gość nie chce mi sie logowaccc
A6W przede wszystkim buduje miesnie wiec jesli twoj brzuch to wystajacy tluszczyk to nie zgubisz go tymi cwiczeniami a jedynie wyrzezbisz miesnie, ktore sa pod tluszczem. Do A6W zeby byl efekt taki jakiego sobie zyczysz potrzebna jest dieta - redukcja cukrow i tluszczy. Co do twojego pytania to wykonujac te cwiczenia stracisz cm w biuscie, w pasie, w biodrach, w pupie i w udzie. Mozesz podpatrzec na stronach dziewczyn, ktore to robily i zdawaly fotorelacje, miedzy innymi mierzyly sie w wymienionych miejscach i tracily po kilka cm zawsze.

Gość kika00
trhrty: przy wzroscie 170 cm mam wazyc 55 kg?! oszalałaś/łes? to jest przeciez niedowaga.. wiem ze lepiej byc szkieletem niz spaslakiem,ale osobiscie chce doprowadzic do tego zebym nie była ani za chuda ani za gruba,dlatego 65 kg przy takim wzroscie wydaje mi sie odpowiednie..

Gość kika00
nie chce mi sie logowaccc: no to teraz juz mi sie odechciało robic te cwiczenia..bo biust mam w rozmiarze dolnego C,chłopakom sie on podoba,ale mi wydaja sie zbyt małe,jezeli chodzi o pupe,to kiedys miałam bardzo płaska,dzisiaj nie jest rewelacyjna,.ale na pewno sie troche poprawiła,bo równiez nad nia w jakis tam sposób pracowałam,uda mam własnie zbyt szczupłe,wiec jezelin w tych miejscach mam tracic kilogramy,to rezygnuje..nie chce powiecac partii ciał nad którymi nadal pracuje dla płaskiego brzucha... a szkoda,bo chciałabym miec fajny brzuszek..

Gość nie chce mi sie logowaccc
poszukaj na blogach gdzie inne dziewczyny robily te cwiczenia i popatrz, u nich tak bylo. Byc moze u kazdego jest inaczej, byc moze Tobie wystarczy tylko 20 dni tych cwiczen by osiagnac ten efekt, ktory chcesz i do tego czasu nie utracisz w udzie czy biuscie. Poza tym sa specjalne cwiczenia np na biust czy uda by wyrobic troche miesnie co sprawi ze wizualnie beda ciut wieksze.

Pewnie jestes jablkiem, twoje nogi sa bardzo szczuple i dlatego wydaje ci sie ze jestes za chuda, ale brzuch masz spory. Moja kolezanka ma ideantyczna budowe. Z brzuchem nic nie zrobisz.

Gość szenk
jaka niedowaga? Moja koleżanka waży 53kg i przy wzroście 169 i do niedowagi jej daleko, więc nie sądzę aby 55kg to było tak mało