Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojciec [psychopata

Pomozcie mi. Ojciec sie nade mna zneca

Polecane posty

Gość ojciec [psychopata

Dzis tak mnie spral, ze rozwalil mi warge, uderzal glowa o sofe i skopal. Chcialam zadzwonic na policje , ale on tam ma znajomych i potrafi tak manipulowac ludzmi, ze wszystko zwalilby na mnie. Nie wiem co robic. Obecnie nie pracuje, wiec mieszkam u nich. Jestem z nieduzego miasta . Moja matkla m,a niska emeryture , wiec stoi po stronie tyrana, bo wie ze w przeciwnym razie nie da jej na papierosy. On tez siedezi an emeryturze i wariuje. O nic nie wolno zapytac bo szydzi, wyzywa od szmat, bije. Co mam robic?? Gdzie to zglosic? Raz sdie odgrazlam to pwoiedzial, ze zaltwi mnie, ze wzg;edu asn znajomosci ze mnie wywioza.Mysle zeby jutro isc na obdukcje, ale nie wiem czy warto.

Gość dffdsdfsdfsfd
idź do sądu.

Gość smdvbd vsfkj
Wyjechalabym w cholere. I pracowala nawet jako dziwka, ale nie wrocilabym nigdy wiecej. Nie wiem, po co z nimi siedzisz.

Gość ojciec [psychopata
Sąd tu raczj nie pomoze. w ddoatku to chyba zlamal mi nadgarstek, bo ledwo pisze

Gość oiuygtrfeds
uciekaj! lepiej wynajac pokoj z jakimis obcymi mlodymi ludzmi i wyjechac do duzego miasta i pracowac ozna wszedzie chcoiazby sprzatac czy sprzedawac w sklepie czy w hotelu czy cos.. wez .. uciekaj.. ty wiesz co sie stanie z twoja spychika jak on tak dalej cie tak bedzie traktowal? staniesz sie szmatą psychiczna i workiem treningowym potem podswiadomie bedziesz przyciagac facetow ktorzy beda cie bić. tego chcesz? troche szacunku dla siebie, uciekaj i wlacz o godne zycie na jakie zaslugujesz a nie z psycholem. to nie jest ojciec. to psychol. sorry ale tak! na miano ojca trzeba sobie zalsuzyc

Gość ojciec [psychopata
Gdzie mam wyjechac jak nie mam na start na zycie./chcialabym zeby poniosl jakas kare, ale nie wiem co zrobic, bo on ma znajomosci w policji.

Przemoc fizyczna i psychiczna jest karalna i nie pomogą znajomości a obdukcję możesz zrobić u lekarza rodzinnego ,idz koniecznie bo nawet jak nie teraz to kiedyś może się przydać.Nikt nie ma prawa podnosić rękę na drugiego człowieka ani rodzice ani ktokolwiek..Musisz powiedzieć stop przemocy a najlepiej szukaj jakiegoś rozwiązania ile masz lat może gdzieś u rodziny możesz zamieszkać i podjąć pracę .Z chorego domu to najlepiej uciekać jak najdalej .

Gość weronikaikot
nagraj to albo nagraj to co do ciebie mowi jak cie bije