Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozazycietakieech

kurde, znowu pech

Polecane posty

Gość cozazycietakieech

czemu ja zawsze na wszystkim wychodzę najgorzej? zawsze ja siedzę i potem ryczę i rozpaczam, jakby nie było jakby się nie zaczynało, to ja jestem pokrzywdzona, zawsze tak nakombinuje, tak narobię, że zostaję z niczym, sama. Wszystko to o dupę rozbić. Teraz siedzę jak ten kołek sama, w głowie myśli się kotłują, czuję się fatalnie. Wszyscy mają mnie w dupie. Każdy coś sobie robi, jakoś się bawi, a ja zostałam w czarnej dupie :(

Gość cozazycietakieech
pomysle o sobie, i nie wiem czemu jakas taka sie stalam? tak sie upokarzam, czuje sie jakbym nie miala w sobie godnosci, kiedys w zyciu bym nie doprowadzila do takiej sytuacji. Ale koleje losu tak sprawily, sprawy zyciowe, że się wszystko przewrocilo o 180 stopni, wszystko jest do góry nogami. Czuję się samotna, zaniedbana i opuszczona. Oziębła i taka jakaś pusta. Zupełnie, nie wiem co się ze mną dzieje. Czuję jak moje zycie zmierza w złym kierunku.

Gość cozazycietakieech
Byliśmy 6 lat, dowiedzialam się, że mnie zdradził. Darłam sie, biłam, płakałam. Zdradził 2 razy. Twierdzi, ze to nic, jednorazowe nic, bla bla - płakałam, krzyczałam, wyzywałam. Byłam kłębkiem złych emocji. Chcę się od niego uwolnić. Nie chce go znać, nie chce go widzieć, czuję, że dzięki niemu jestem w tym pkt w ktorym jestem. Nie mam znajomych, nie mam rodziny, nic. A on - twierdzi, ze mnie kocha, stratatata. A ja nie wiem co robic, Mówię mu, że to nie ma sensu, że on jest dnem, że nic mi nie moze swoją osobą zaoferować. Bo ja nie mogę zyć z leworęcznym facetem, ktorego nie stac nawet na bułkę. Ja nie mam zamiaru byc czyims sponsorem. Minęło kilka miesiecy, wrocilam. Zaczelam utrzymywac blizsze kontakty z kims innym, ale nie mogę zapomniec o tamtym. Ciagle utrzymujemy kontakt, gadamy, piszemy, widujemy. Rozumiem reakcję tamtego, teraz doszlo do tego, że on mowi, ze mam sie zdecydować. Ale ja nie chcę zadnego z nich. Ale nie potrafię zostać sama, tak zupełnie sama. Bez nikogo. Nie potrafię też wybrać, bo tu nie ma z czego wybierać. Jaka czarna dupa jest teraz. Głowa boli, w chwili obecnej to nie widuję zadnego i po prostu chyba oszaleję. Taki okropny okres się zaczął w moim zyciu. A raczej ciąg dalszy okropienstw

Gość cozazycietakieech
kurde, piszę tak dosyć dookoła, szybko, dużymi skrótami myślowymi, mam nadzieję, że mnie ktoś zrozumiem, o ile ktoś w ogóle to przeczyta