Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efdfrdfdrfd

jak schudnąć? co robić?

Polecane posty

Gość efdfrdfdrfd

Tyle diet, tyle różnych teorii, że można zgłupieć od tego tu niski indeks, tu ograniczanie tłuszczów itd Ja naprawdę nie jem wiele, najczęściej śniadanie owsianka na chudym mleku z suszonymi śliwkami/morelami i w pracy obiad jakaś zupa, surówka sama jeśli mięso jest tłuste i tyle...pracuje po 12 -17 h dziennie, więc nie mam czasu na jakieś jedzenie co 3 godziny, do tego dużo pije wody, czasami z 3 kawy dziennie, z raz dziennie latte. A dziś czytałam, że trzeba pić dużo mleka, bo też wspomaga odchudzanie, a tym bardziej jak się pije kawy. Muszę schudnąć 7 kg, a taki tryb życia nie przynosi rezultatów

Gość xxmn
Ja oprócz diety ,1 h dziennie jeżdżę na rowerze treningowym i tez tak mało jem . Już mniej nie mogę bo zdechne z głodu i nic waga stoi w miejscu.Chcę zrzucić tylko 4 -5 kg .

Gość efdfrdfdrfd
nie wiem czym to jest spowodowane, ja w pracy jestem cały dzień w ruchu

Gość efdfrdfdrfd
jak mam czas, którego mam mało biegam, jeżdże na rowerze, kręcę na hula hop

Gość xxmn
Dzięki ale rzucilam 3 lata temu i wtedy nic nie przytylam.Nie chcę wracać do palenia .Jestem szczupła chcę tylko trochę schudnac.

Gość efdfrdfdrfd
do ideału mi wiele brakuje 170/62

Gość xxmn
164 i 57 kg .Nie jestem idealna ,zauważyłam że mam waleczek wokol bioder i denerwuje mnie to .

Gość efdfrdfdrfd
ja chcę być szczupła, nie przejmować się tym, że tutaj mi się wylewa, okropnie się czuję zawsze mniej ważyłam, ale trochę się zaniedbałam