Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KuKuRyyyKuu

Przed chwilą miała sytuacje taka akcja.. czy to coś oznacza?

Polecane posty

Gość KuKuRyyyKuu

Otóż dosłownie przed chwilą odwiozłem kolezanke, w której zresztą jestem zakochany do domu ponieważ razem studiujemy a w piątki mamy tylko jeden wykład na 8:15 odwiozłem ją pod chate i jeszcze wyszliśmy na krótki spacerek i spotkaliśmy po drodze jej najlepszą przyjaciółke, przedstawiliśmy się sobie i jak powiedziałem "Adrian.." to ona do mnie "oo.. miło cię w końcu poznać" hmmm to mnie troszkę zastanowiło bo by to oznaczało to, że ta moja koleżanka która kocham na maxa (niestety ja osobiście nie wyczuwam z jej strony odwzajemnienia) opowiadała coś o mnie tej swojej psiapsiółce... jak myślicie? czy to coś może oznaczać?

Gość masd.....
jak myślicie? czy to coś może oznaczać? owszem, kogut wlazl miedzy kury

Gość to oznacza tylko tyle, że baby
plotkują i gadają o wszystkim i wszystkich

to znaczy tylko tyle ze mówiła koleżance, że się w niej podkochujesz. a wspomniała o tym w ramach plotkowania i podnoszenia swoich akcji w oczach znajomych :)

Gość KuKuRyyyKuu
hehe... po prostu rozkminiam takie szczegoly.. tak juz mam kiedy mi zalezy na kobiecie

Gość wiola1706
na pewno o Tobie rozmawiały, ale ciężko określić w jakim charakterze. czekaj na dalszy rozwój wypadków i życzę powodzenia:)

Gość KuKuRyyyKuu
jeśli dziewczyna rozmawia ze swoja przyjaciolka o jakims chlopaku tzn. ze mu sie podoba?

Gość eddedddieddy
Kobiety przegadają kazdego i o wszystkim niekoniecznie czy my sie podoba czy nie