Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylvvvka

Problem z celulitem?

Polecane posty

Gość sylvvvka

Witam was kobiety, czy macie też problem z tym niechcianym lokatorem waszego ciała? Mam 22 lata i jeszcze nie rodziłam? Mam go w zewnętrznej części na udach.

Gość frooloo
mam 35 lat i też trochę mam, ćwiczę, jem zdrowo,stosuję kremy... przestałam się tym przejmować, choć w wieku 22 lat nie miałam, pojawił się ok. 26 roku życia, wraz z tabletkami antyk. i fatalną dietą teraz takie czasy, nie ma skutecznego lekarstwa, czas się przyzwyczaić i zaakceptować fakt, że tak wygląda kobieta 21 wieku

Gość zuli
tez mam mam 23 lata też nie rodziłam i nie jestem spaśnięta jakaś ... ale jak widać cellulit nie wybira;(

Witam Ciebie, powinnać wjęcej uwagi poświęcać nato czym się odżywiasz, słodycze z tłuszczu przemysłowego pomagają tworzyć się cellulitowi, pozatym tłuste potrawy, mała ilość wypijanej wody i mało ruchu. Żeby mieć cellulit nietrzeba być osobą otyłą.

Gość sylvvvka
No właśnie, jest to teraz duży problem w śród kobiet. jak z tym walczyć?

Ja swoim klientkom doradzam zmienić sposób odżywiania, tak jak pisałem wcześniej ruch i woda. Zabiegi jakie stosuje to masaż bańkami chińskimi, suplementy termowyszczuplające i peelingi ujędrniające.

Gość sylvvvka
Masażysta a po ilu takich zabiegach celulit znika?

Gość fshtjty
piling tylko z kawy

Powiem szczerze że po 4 zabiegach widać już różnice, lecz wykonuje ich 10. Cellulitu do końca nie zniwelujemy, lecz bardzo poprawimy wygląd ciała dodatkowo ujędrnimy skure, jeśli będziesz zachowywała wmiare normalny tryb życia to cellulit nie będzie się rozwijał.

Ja stosuje peeling cukrowo, kawowo, solny, natłuszczający. Zresztą sam go robie, przetestowałem wiele peelingów lecz ten mój nie chwaląc się niczym nie odbiega od sklepowych, z kupnych mogę polecić Bielendy.

Gość sylvvvka
Ile kosztuje taki masaż z pelingiem?

Na same uda 30zł. na uda, brzuch, pośladki 60zł. Masaż, bańka chińska, peeling. Oczywiście seria ma 10 zabiegów a to jest koszt za jeden zabieg. Jak chcesz szczegóły to mój mail masazysta.karol@gmail.com tel w moim profilu.

Gość sylvvvka
Dzięki, tak się tylko pytałam orientacyjnie, ja jestem z Krakowa a ty jak wnioskuje z Łodzi? To troche daleko.

Gość sylvvvka
Krysia długo bierzesz te tabletki?

Gość sylvvvka
A tak z ciekawości, ile kosztuje masaż całego ciała?

Gość sylvvvka
Jak wygląda taki masaż, rozbieram się do naga czy mam zostawić bielizne?

Podczas takiego masażu masz wyjść odemnie zrelaksowana a daje nato 100%. W tle leci relaksująca muzyka, w powietrzu zapach kadzidła bądź olejku. Masuje techniką klasyczną, przy użyciu zapachowej oliwki bądź masła do masażu. Jeśli chcesz rozebrać się do naga, to przykrywasz się dwoma ręcznikami, mniejszym na okolice intymne a wjękrzym całe ciało.Podczas całego masażu jesteś przykryta i tylko odkrywam masowaną część ciała.

Gość sylvvvka
To musi być fantastyczne przeżycie... Szkoda że ta Łódź tak daleko.

witam, jk stosować masaż bańkami chińskimi żeby nie pojawiły się siniaki?

Kawałek jest, ale jak będziesz w Łodzi to zapraszam, a wrażenia są niesamowite podczas masażu a po niesamowity spokój. Wiem bo też chodze do masażysty na całościówki, chodź nie regularnie. Jak to się mówi "szewc bez butów chodzi".

Witam, czerwony odczyn podczas masażu jest całkowicie normalną rzeczą, lecz żeby niepojawiły się wybroczyny to niewolno pozostawić bańki zbyt długo w jednym miejscu.

Gość sylvvvka
A bolą te bańki?

Masaż bańką nie należy do najprzyjemniejszych, powiem tak, im wjęcej tkanki tłuszczowej tym ból jest bardziej odczuwalny. Ale oczywiście nie jest to jakiś ból przy którym lecą łzy.

Gość oj tak banki
chinskie dzialaja. Kiedys ich uzywalam ale wyszly mi naczynka. Ale to prawda, ze po 10 zabiegach rezultaty sa meeega! Najwazniejszy jest ruch i dieta. cwiczenia silowe przed aerobami, pozegnaj sie z czipsami, slodyczami, napojami gazowanymi. Duzo blonnika w diecie, wiecej warzyw, owocow, duzo wody i z czasem sie ruszy. Trzeba wytrwalosci i samozaparcia.

Gość oj tak banki
Jesli chodzi o bol to jest straszny! Okropne uczucie. Ale on mija po jakims tygodniu. Po tym czasie czujesz tylko sama banke, sam masaz i nie jest to juz nieprzyjemne.

Ja jestem szczupla, ale cellult mialam okropny. jak siedzialam z noga na nodze to cale uda pofalowane. Dwa miesiace temu wzielam sie za siebie i zlikwidowalm cellulit w mniej niz 60 dni. teraz mam taki malenki, widac jesdynie troche jak mocno scisne palcami skore, ale i tego sie pozbede. Cialo mam gladziutkie i jedrne:) Co robilam? Po pierwsze dieta. pije ok. 2 litórw wody niegazowanej, nie jem jasnego pieczywa, ziemnakow i makaronow, raz w tyg. zjadam fast fooda Dalej: mocne peelingi - ja pilinguje cialo szczotka z rosmana. Ma dodatkowe wypuski, ktore mocno masuja cialo. Uzywam balsamu ziaja rebulid czarny i 1-2 razy w tygodniu robie masaz banka chinska. Im mniejszy cellulit tym mniejsze sinikai i bol. W tej chwili wogole nie mam siniakow i nie boli mnie nic.