Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikarella

Do kobiet które miały tylko jednego partnera seksualnego.

Polecane posty

Gość pikarella

Czy nie żałujecie? Czy jesteście teraz z tymi partneram? Czy nie zastanawiacie się czy to jest właśnie TO. Czy to tak wygląda a nie inaczej? Czy z innym byłoby inaczej, lepiej?

Gość no chyba
nie łudź się, nie ma takich kobiet :)

Gość pikarella
Są takie kobiety - ja jestem dowodem. Czasem zastanawiam się czy ktoś inny nie byłby lepszy Ale mam już męża, tylko z nim spałam i tak zostanie.

Gość pikarella
diabliczka I co ciągle ten sam ogień jest?Dobrze Ci w łóżku? Ja nigdy nie miałam orgazmu podczas stosunku i pewnie dlatego te moje fantazje i rozmyślania...

Gość pikarella
No widze temat nie ruszy bo chyba mało takich przyzwoitych kobiet jest jak my:P

Gość ją również mialam
I mam do tej pory jednego partnera,mojego męża ale czasem zastanawiam się jakby to było z innym,ale go nie zdradzę.jest mi dobrze.

czasem jest lepiej czasem gorzej jak mnie wkurrwi nie ma zeksu:D ale nie narzekam na brak i nude w naszym ''łozu małżeńskim'' jest o wiele lepiej niz bylo pare lat temu i moze dlatego nie ciągnie mnie zeby sprobowac jak to jest z innym, moze gdyby seks z nim byłby nudny, nie wiem do niczego pewnie nie miałabym oporu zeby go zdradzić co nie znaczy ze nie mysle jakby to bylo z innym;)

Gość oczywiście że są takie kobiety
i ja również się do nich zaliczam - jeden jedyny facet przez całe życie i to od 20 lat , czasem mam ochotę na skok w bok , ale tylko na tej ochocie się konczy , ponadto trafiam na same pasztety jeśli chodzi o facetów albo to tylko moja opinia ponieważ mój mąż jest bardzo przystojny więc ja mimowolnie podnoszę wysoko poprzeczkę i jak mam go zdradzać to albo z takim na jego poziomie albo z lepszym , i uprzedzając złośliwców - również jestem bardzo atrakcyjną kobietą , zrealizowaną życiowo , zawodowo itp. reasumując - warto docenić to co się ma bo można sie wpakować w kłopoty i to bezpowrotnie stracić w imię byle czego /kogo

Gość pikarella
Miałam kilku chłopaków ale żadnemu nie pozwoliłam na nic więcej niż pocałunki. Ot takie miałam zasady,że oddam się dla tego jedynego:P No i tak się stało. I teraz nie mam porównania i nie będę mieć. A własnie to że nie mam orgazmów pojawiają się podszepty,że z innym mogłobyć inaczej.

Gość karla5858
Moj pierwszy mysli ze jest jedynym... jestem z nim do dzis

Gość no chyba
wyszłyście za mąż za pierwszego faceta z którym się przespałyście? No, dosyć odważna decyzja :)

Gość ja tez taka bylam:P:P
do kwietnia tego roku Przespalam się z innym, zdradziłam męża - nie żaluję, bo zrobiłam to po latach zdrad z jego strony, klamstw, poniżeń i oszustw. I ! nie wiedzialam, że seks może być taki wspaniały :):) był to jeden raz, mam z tym drugim staly kontakt i ... ochotę na więcej :)

Gość pikarella
No ja też pewnie zaraz oberwę ale zawsze uważałam że skoro jestem ładna to faceci powinni się BARDZO o mnie starać. Nigdy nie byłam piękna i głupia jak większość ładnych kobiet niestety. A faceci niestety podchodzili z takim nastawieniem,że ładna to pewnie i łatwa. I tu błąd! Im więcej było takich dupków tym ja bardziej utwierdzałam się w tym,że prześpię się z tym jedynym, idealnym facetem:P Może to głupie ale było warto - mój mąż to wspaniały człowiek który pokochał mnie a nie to jak wyglądam. I NIGDy nie zastanawiałabym się nad sprawami seksu gdyby nie to,że nie jestem zadowolona z pożycia:/

Gość pikarella
JA chodziłam ze swoim 7 lat i wtedy się pobraliśmy - ale tak wyszłam za pierwszego z którym spałam:P

Gość no chyba
no to teraz się zastanów, czy było warto? Nie uda ci się przejść przez życie z partnerem, z którym sex jest zawsze nieudany :(

Gość pikarella
Sama siebie zapewniam,że zdrada nie wchodzi w grę ale zapewne będzie mi trudno skoro seks nie daje mi tego czego powinien - tak myślę bo nie mam porównania.

Gość no chyba
no i dobrze myślisz - bo kilka lat sexu i zero orgazmów - to nie jest normalne życie seksualne.

Gość pikarella
Kiedyś było całkiem fajnie - na początku - wiadomo pierwsze doświdczenia itp. Mąż był szczupły, wysportowany - no nie szło mu się oprzeć. I mimo braku orgazmów myślalam że z czasem się tego nauczę. A dziś mąż przytył dość znacznie, nie podoba mi się tak jak kiedyś i mam problem z samym pożadaniem. Także do orgazmu bardzo daleko jest....

Gość pieróg ruski
No to zdradzaj.... Problemy stwarzacie... Bo seks i seks ciągle.

ja bym chciała wymienic meza na tego drugiego, bo jest mi z nim w lozku swietnie a z mezem nie :D ale na samym poczatku ustalilismy, ze z kochankiem tylko seks i nie wiem jak zrobic zeby go zdobyc :D

Gość asdszgnmj
ile masz lat?

Gość pikarella
ja mam 26 lat. Seks nie jest najwazniejszy - ale pwooli narasta we mnie frustracja, niepewność i niechęć do seksu.

Gość mamwpokojuniebieskatapete
Obyście złapały różne choróbska za te zdrady! Spłotiła nawieki Wielikaja Ruś!

pikarella seks nie jest najwazniejszy ale :) bardzo wazny, tez tak myslalam, dpoki nie przezylam orgazmu i nie oszalałam na chwile z podniecenia :):):)

Gość asdszgnmj
podaj gg jesli mozesz

Gość vvvvvvvvvv
AIDS

Gość karla5858
Z chlopakiem jestem od 4 lat..mam 26 lat byl pierwszym z ktorym uprawilam seks, po okolo 2 latach kontakt nawiązał ze mną chlopak z którym przezylam pierwszy pocalunek, pierwsza mlodziencza milosc (mialam wtedy 16 lat i wydawalo m isie nie kocham chlopaka nad zycie:) Jako ze bylam bardzo mloda, do niczego poza pocalunkami nie doszlo. Kiedy nawiazal kontakt, postanowilam sie z nim spotkac.. i nawet nie wiem kiedy to sie stalo.. bylo inaczej niz moiim chlopakiem, nie powiem ze gorzej... pozdrawiam

Gość pikarella
Oszaleć z podniecenia.....MARZENIE:P Na chwilę obecną wystarczy mi chociaż malutki orgazmik....:P