Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwinka 1209

Herbatka dla niemowlaka

Polecane posty

Gość Malwinka 1209

Drogie Mamy czy podajecie swoim niemowlakom herbatki? jeśli tak to jakie? Moja córka ma 8 tygodni czy mogę ją dopajać?

Gość tommorrowwwww
karmisz mm czy piersią?

Gość Malwinka 1209
MM

Gość tommorrowwwww
no to kup jakas herbatke z hippa np rumiankowa albo koperkowa tylko syp jej niewiele, tak zeby tylko woda miala delikatnie slodki smak tu w linku masz info o herbatkach dla maluszkow z hippa http://www.hipp.pl/?id=34

Gość Malwinka 1209
Dzięki

Gość alleluja r
koperek, herbatki są chyba od 4 miesiąca życia

Gość tommorrowwwww
te z hippa sa juz po 1 miesiacu

Gość alleluja r
no chyba, ze ale po co ładowac chemię od razu nie lepiej zaparzyć koperek?

Gość tommorrowwwww
a gdzie ty widzisz chemie w tych herbatkach-to sama glukoza i wyciag z zioł:Ofakt zawartosc zioł niewielka, ale dobrana do potrzeb tak malego dziecka, chemii tam nie ma za grosz!

Gość tommorrowwwww
Herbatkę z kopru włoskiego przygotowaną ze składników mało alergizujących można podawać maluszkom już w najwcześniejszym okresie życia. Koper włoski jest znany ze swojego łagodnego, korzystnego działania. Herbatka z kopru włoskiego to smaczny i orzeźwiający napój, bez dodatku cukru krystalicznego. Składniki: glukoza, ekstrakt z kopru włoskiego 6%. Dla bezpiecznego i zdrowego żywienia Twojego dziecka: - bez dodatku barwników* - bez syntetycznych substancji aromatycznych* - bez substancji konserwujących* - bez dodatku białka mleka - nie zawiera glutenu

Gość alleluja r
powiedzmy

Gość alleluja r
o potwór rumianek jeszcze, zapomniałam

Gość tommorrowwwww
jak słysze te wiejskie ploty o tzw chemii tam gdzie jej nie ma to mi rece opadaja.. co znaczy powiedzmy???? glukoza jest ta chemia czy moze wyciag z kopru? konkretnie co???

Gość tommorrowwwww
to jak juz ciagnac temat to ziola w torebkach do zaparzania tez bywaja z roznego zrodla-czasami sa to zwykle trociny i odpady, poczytaj sobie najpierw o tym a potem pisz o chemii-bo moze sie okazc ze sa gorsze rzeczy:O

Gość alleluja r
jak widze takie ignorantki to mi dopiero ręce opadają słoiczki to według ciebie tez sama natura?

Gość tommorrowwwww
kobieto ogarnij sie, kto jest ignorantem-jestem po technologii zywienia wiec akurat nie pisze sobie od tak!!!! podaj sklad jakiegokolwiek sloika i wskaz choc jeden skladnk, ktory potocznie mozna nazwac "chemia"!!! czekam....

Akurat zgodze sie z tomorrow, sklad tych herbat jest OK, nie ma w nich ani konserwantów ani barwników. Nie róbcie niepotrzebnej histerii.

Gość alleluja r
ojej aż ci piana wyszła boziuniu bo pękniesz myślisz, ze jak jestes technologiem, to wiesz co tam wkładają? sama ekologia, co?

Gość alleluja r
do wszystkiego dodawane sa środki chemiczne, nie bądźcie takie pewne tej żywności i to nie jest ani moja teoria ani twoja, proponuję bardziej zagłębić sie w temat, ale ja nie mam ochoty sie sprzeczać

Gość tommorrowwwww
wyobraz sobie, ze wiem co wkladaja....detektywie za dyche! wszystko co wkladaja masz w skladzie na opakowaniu! moze dowiedz sie jak restrykcyjne normy musi spelniac taka zywnosc! zapewniam cie ze wiecej konserwantow, azotanow i innego smiecia jest w marchewce od chlopa z bazaru ktory pędzi ją na roznych nawozach! ale to trzeba troche poczytac a nie klepac bzdury rodem spod wiejskiego sklepiku!

Gość alleluja r
ho ho, ty wiesz co chłop z bazaru pcha do tej marchewki no błagam chłopa nie stac na nawozy i inne cuda, badylarza tak, ale to trzeba wiedzieć

Też uważam, że herbatki są ok, poza tym i tak nie unikniecie chemii w jedzeniu. Autorko przez 8 tygodni WCALE nie dopajałaś dziecka?

Gość tommorrowwwww
jasne, jasne..poczekam az poprzesz swoje rewelacje choc jednym!!! dowodem ps. czekam na ten sklad sloiczka i wskazanie chemiii:D:D:D aha i jeszcze jedno-rozumiem, ze spozywasz tylko szeroko rozumiane pozywienie "ekologiczne"? tak? wiesz chociaz, co mozna nazwac produktem ekologicznym? pewnie nie wiesz, ale to juz maly szczegol u takich jak ty:D

Gość tommorrowwwww
chłopa nie stac na nawozy...o matko....jasne i pedzi te warzywka na gnoju zapewne:O rece opadaja:O

Czy tylko wodą, bo jeśli wodą to jak będziesz robić herbatkę uważaj, żeby nie sypać jej za dużo, bo jest prawdopodobieństwo, że dziecko później nie tknie już wody..

Alleluja, uspokój sie i dyskutuj merytorycznie. Tez mnie wkurza takie bajdurzenie o sloikach i truciznie dookoła. Gdzie kupujesz mieso, chleb, mleko, sery? Bo nie wierze, ze taka radykalna jestes jak tu piszesz, troche slabo argumentujesz. Prawdziwe eko-mamy sypia dowodami jak z rekawa, ale to faktycznie trzeba sie wgłębic w temat. A Tobie chyba daleko do wgłębiania sie.

Gość alleluja r
wyobraź sobie, ze własnie tak pędzi, mało wiesz o takich sposobach pędzenia warzyw technologu za dyche i mało znasz ludzi, a za dużo wierzysz w komercję i reklamy nie mam juz ochoty z toba gadać i a propo, mam swoje wrzywka na gnoju właśnie, chłopem nie jestem, da sie naprawdę bez tych twoich nawozów bez odbioru

Gość alleluja r
cytrynowa jak narazie to tomorrow wyprowadziła sie z równowagi

Gość tommorrowwwww
no to spadaj:D 🖐️ nie przytoczylas ANI JEDNEGO ARGUMENTU na poparcie swoich fantazji mam nadzieje, ze nie masz dzieci bo z taka wiedza to wiecej krzywdy im zrobisz:O