Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy polacy to tchorze

Dlaczego w Polsce nie ma jeszcze strajku generalnego?

Polecane posty

Gość czy polacy to tchorze

dlaczego ludzie cały czas pokornie znosza ta biedę i sie na to godza?

Gość stttefek
biede znosza tylko lenie i nieudacznicy. normalnym ludziom żyje sie dobrze i nie maja powodów do strajku.

Gość stttefek
mój tatuś był ZOMOwcem dlatego żyje sie nam dobrze :)

Gość stttefek
boli cie prawda nieudaczniku życiowy, że musisz sie podszywać, by sie dowartosciować? starjku nie ma i nie będzie, a pisuary ze wzgledu na średnia wieku wymierają. taka jest prawda i nie zmienicie tego nawet najintensywniejsza czarna propagandą.

Gość powiem i ja.....
ja rozumiem że w naszym kraju są ludzie którzy żyją na granicy ubóstwa którzy nie mają pracy itd....ale pokaż mi jakiś inny kraj chociażby w Europie gdzie takiego zjawiska nie ma ja osobiście nie widzę powodu do strajkowania ....mamy z mężem pracę może nie stac nas na luksusy ale ogólnie nie narzekam

Gość dfhshsh
Moja siostra zap.i.e.r.dala codziennie 9h za 850 zl. Brat po kilku latach dopiero teraz znalazl prace w fabryce. Pewnie zarobi jakies 1000-1200. Ja wreszcie moze cos znajde. Jestem samotna matka i nigdzie dla mnie pracy nie bylo bo siedzialam z dzieckiem w domu. Teraz jak pojdzie do szkoly to moze w koncu z tej nedzy wyjdziemy. Bede zasuwac nawet za te marne 700-800 zl bo co mi zostalo. KSiazki trzeba dziecku do szkoly kupic,a gdzie reszta.

Gość Bo ludzie sa oglupieni
Przez gazete wyborcza i tvn ktore sa bardzo skuteczne w tym. W dodatku ci co 30 lat temu za podwyzke kotleta potrafili zrobic strajki juz nie zyja lub sa emerytami ktorzy maja wazniejsze zajecia jak strajki. Jakos musza przezyc , nazbieral na oplaty i leki. Nowe pokolenia ktore dorasatalo w latach 90 i pozniej juz maja glowy wyprane w szkole, mediach. Jakies kolka europejskie, parady ku czci unii europejskiej i inne glupoty :classic_cool: