Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oppopoiopiopiop

Depilacja okolic intymnych. Żaden sposób nie działa

Polecane posty

Gość oppopoiopiopiop

Nie wiem, czy to ja jestem jakaś dziwna, czy o co chodzi, że po prostu nie mogę/nie potrafię mieć ładnie wydepilowanych okolic intymnych... podsumuję czego do tej pory próbowałam i jakie były efekty (skupię sięna wzgórku łonowym, bo tutaj leży problem). Też tak macie? 1. krem do depilacji (rozpuszczający włoski). Tylko niektóre włosy zostały usunięte, te które sięusunęły i tak wystawały troszkę ponad skórę. 2. Golenie maszynką. Efekt mnie nie zadowolił (tym bardziej, że na drugi dzień włosy jużodrastały). Skóra nie była gładka, zdarzało się, że wychodziły mi krostki. 3. Wosk. W końcu sięna to zdecydowałam. Bolało. Nie wszystkie włosy chciały wyjść - zrobiłam duży błąd odrywając plaster kilka razy z tego samego miejsca. Miałam rany, długo się goiły. 4. W akcie desperacji postanowiłam usunąć owłosienie pęsetą, włos po włosku. W miejscach, gdzie włoski zostały wyrwane (z cebulką), są maleńkie, czarne kropki. Poza tym skóra nie jest idealnie gładka. Już nie wiem czego próbować. Na laserową mnie nie stać.

Gość Lodołamaczer
kwiat depilujesz ?

Gość zefirkaaaaaaa
idz na wosk do kosmetyczki

Gość sycomeback
ja dlugo robilam depilatorem i do dzis mam powrastane niektore wloski, a po usuwaniu ich blizny, obawiam sie, ze po wosku u kosme bedzie to samo