Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katherine15

Czemu krwawię?

Polecane posty

Gość Katherine15

Pierwszy stosunek z chłopakiem miałam ponad 2 tygodnie temu.. Był ob bolesny i krwawiłam. Co dziwne zrobiła mi się ranka na skórce u wejściu do pochwy... i to głównie z niej leciała krew. na szczęście po tym czasie się zagoiła i dziś spróbowaliśmy znowu. Lecz było tragicznie.. nawet nie wszedł, a już zaczęłam krwawić. z tego samego miejsca co poprzednio.. Czy to jest normalne? Boję się, że za każdym razem tak będzie i nie będę mogła normalnie współżyć..

Gość Nietratatatataa
Jeżeli masz 15l to jestes dzieckiem, i sex w tym wieku to wynaturzenie 😭

Gość siostra aga
wynaturzenie i zboczenie :O później będzie miała grzybice pochwy i upławy

Gość Katherine15
Jeżeli mam 15 lat to moge uprawiać sex :P Widze że ktos powinien się ty podóczyć :P

Gość hdzfhjnHJA
idz do lekarza, albo pogooglej

Gość Katherine15
Nie pójdę do lekarza. A google nic nie mówi.

Gość huhuhuhuhuhu
Możesz też wbić sobie szpilke w oko- dalej mała.

Gość mądralińska z miasta młyńska.
Podczas stosunku bardziej namiętnego, krwawię, nie dużo, ale zawsze. Z poprzednim partnerem nie było czegoś takiego. Najczęstszą przyczyną krwawień pojawiających się jedynie podczas stosunku są urazy tkanek lub stany zapalne, może tez być nadżerka, polip szyjki lub mięśniak macicy dlatego powinna pani zgłosić się na badanie do lekarza i powiedzieć o niepokojących objawach.

Gość Natalina,./
Po 1 to powinnaś krwaić z przerwanej błony a nie u wejści pochwy, i to jest też raczej plamienie a nie krwawienie. Wydaje mi się że ja każde DZIECKO fizycznie na stosunek nie jesteś gotowa i poprostu facet który cie bzyka ociera cie lub nawet pękasz :o masakra, brak słów na takie głupie dzieci.

Gość hahaha tak tak podóczyć:D
debilka się za sex bierze:O

Gość witajcieeeee
MASAKRA!ja w tym wieku dopiero się całowałam!!!!!!!!!!!!ludzie a raczej dzieci,co się z wami dzieje,w wieku 16 lat dostałam okres!!!!!!!!!a wy już o stosunkach piszecie!!!!!!!!!!!!!!!szkoda,że te lata minęły,dopiero zrozumielibyście co to przyjaźń,miłość,szacunek,życie bez internetu i telefonów,fascynacja drugą osobą!ach szkoda słów i tak tego nie zrozumiesz..................................

Gość ksfujbbf
podÓczyć to ty się powinnaś autorko a nie nogi rozkładać:o

W ktorej gimnazjum jestes? W drugiej jesli sie nie myle? W 2 gimnazjum bierzesz sie za seks :o do czego doszlo. W wieku 15 lat jeszcze nawet sie nie calowalam, wlasciwie o chlopcach nawet nie myslalam. Tragedia. :o

Gość Katherine15
Nie interesujecie mnie wy, a odpowiedzi na moje pytania...może ktoś jeszcze odpowie :(

Gość Natalina,./
Sama się edukuj, błona nie znajduje sie na zewnatz tepa kobieto :o Ja podejrzewam, że ten dzieciak nawet nie wie odróżnia warg wiekszych mniejszych nie mówiąc o łechtaczce. Wielka dorosła- ale do lekarza nie pójdzie, głupi bachor i tyle.

Gość Zapytaj swojego mena,
Pewnie nie jedną 15l dupodaje wybzykał.

Gość Natalina,./
U wejścia się znajduje, ale chyba to głupie stworzenie widzi czy ma tam błone czy już nie, bez przesady.

Gość Natalina,./
Wejscie pochwy- ku dołowi/odbytowi to jest własnie miejsce gdzie kobieta (podczas, gwałtu porodu etc) pęka, a widząc 15l w pseudo podejrzewam, że to nie błona. Bo błona nie krwawi tylko plami. Tak wiec dzieci- nie myslcie ze zalejecie się krwią hahah

Gość mireczkowataa
moim zdaniem krwawisz bo nie wiesz jak sie za ten seks zabrać, Twój chłopak tez- w związku z czym nie jesteś odpowiednio, fizycznie i emocjonalnie do seksu przygotowana. Będziesz mogła normalnie współżyć kiedy dojrzeje do tego Twoje ciało, a przede wszystkim umysł. Seks nie polega na włozeniu członka w pochwę- to proces, który polega na odpowiednim nawilżeniu pochwy- a to robi się i fizycznie i mentalnie. Będziesz mogła normalnie współżyć kiedy dojrzeje do tego Twoje ciało, a przede wszystkim umysł. Wiec odpuść sobie seks na tym etapie swojego życia.

mysle ze ma za duzego kutasa, albo jestes jescze za mloda fizycznie kazdy rowija sie w innym tempie, albo za slabe nawilzenie i za malo pieszczenia przed wejsciem