Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u-la-la

Szukam mam i przyszłych mam z TARNOWA.

Polecane posty

Gość u-la-la

Pragnę wypytać je - do jakiego lekarza chodziły (i czy polecają) oraz w którym szpitalu rodziły.

Ja chodziłam do Smidy, rodziłam na starym. Zajrzę tu za 15 min, tylko nakarmię małą.

Gość ww.mm.ww
Cześć:) No ja jestem przed wyborem lekarza, a czasu coraz mniej. Raczej nastawiam się na Nowy Szpital i któregoś z tamtejszych ginekologów.

Gość u-la-la
Ja mam podobną sytuację. Wczesna ciąża i wybór przede mną.

Nie mogę nic powiedzieć o nowym szpitalu, bo nie miałam z nim do czynienia. Opinie są jak zawsze podzielone :) Jak pisałam, chodziłam do dr Smidy i jestem bardzo zadowolona. Super kobitka, zawsze uśmiechnięta, interesuje się pacjentkami, odwiedza po porodzie, jak rodziłam to co godzinę dzwoniła na blok i pytała o mnie. A nad jakim lekarzem się zastanawiałyście?

Gość u-la-la
No ja właśnie nie mam pojęcia - każda z koleżanek poleca kogoś innego, a kogoś innego odradza. Z tym że raczej wchodzi w grę Nowy Szpital. Stary bardzo źle mi się kojarzy.

Poszukaj opinii na portalach typu rankinglekarzy.pl Zrób tak: wypisz sobie na kartce lekarzy z nowego i drogą eliminacji na podstawie opinii wybierzesz sobie 2-3 do których chciałabyś pójść, potem sprawdź jakie mają ceny, jakie opinie na innych forach.

Gość u-la-la
Najchętniej skontaktowałabym się z dziewczynami, które niedawno rodziły i bezpośrednio wypytała - w internecie można napisać wszystko i z różnych powodów. Dlatego szukam tu:) O Pani doktor Smidzie faktycznie słyszałam dużo dobrego - ale ten Stary Szpital.

Gość u-la-la
Najchętniej skontaktowałabym się z dziewczynami, które niedawno rodziły i bezpośrednio wypytała - w internecie można napisać wszystko i z różnych powodów. Dlatego szukam tu:) O Pani doktor Smidzie faktycznie słyszałam dużo dobrego - ale ten Stary Szpital.

Gość u-la-la