Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rationality

Jak ja splawic?

Polecane posty

Gość Rationality

No i mam pewien problem. Gadalem z jedna dziewczyna ktora mnie podobno bardzo lubi. Ona niestedy nie jest w moim typie jednak 2 tyg temu gadalismy i jakos powiedziala, ze powinnismy isc na piwo. Ja zeby ja zbyc powiedzialem no okey to moze pod koniec przyszlego tygodnia(byl poniedzialek co mi dawalo jakos 10-12 dni) i myslalem ze zapomni. Niestedy dzisiaj sie upomniala a z tego co wiem to ona chce czegos wiecej. Niewiem co robic, niestedy widuje ja 1-2x w tygodniu po godzinie i pewnie w przyszlym tygodniu jak ja zobacze bedzie o tym gadac....

Gość Rationality
No ale ja ja widuje i teraz niewiem co robic. Napisala mi na FB wiec glupio bedzie jak nie odpisze;/ Jakas dobra wymowka?

Gość Ady
Idź z nią na to piwo, po wejściu powiedz, ze pijasz "..." i usiądz. Przy stoliku. Jak będzie zdziwiona to powiedz, ze to ona cię przecież zapraszała. Zapytaj o czym chciała pogadać, bo masz tylko godzinę, bo jeszcze jesteś umowiony na wieczor. Wątpie żeby jeszcze miała ochotę ryzykować jakieś spotkanie.

Gość Rationality
Ja ja zapraszalem a wrecz obiecalem jak to napisala. Wymcknelo mi sie przypadkowo. No ale z 2 strony idioty nie chce z siebie zrobic

Gość Ady
No to wybacz, ale trochę z ciebie dupa, a nie facet. Dales się jej wmanewrować, obiecałes spotkanie bo?... Trochę asertywnosci! Bo inaczej to za jakiś czas jej małżeństwo obiecasz, bo nie będziesz chciał wyjśc na idiotę. Nawet jeżeli w jej oczach staniesz się idiota, to co? Weź się przestan zachowywać jak dziewica przed pierwsza rozbierana randka. :P