Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Budyń

Budyń zamiast kolacji?

Polecane posty

Gość Budyń

Jak myślicie czy jeśli zrobię dziecku (15mies) na kolację budyń to naje się nim i wytrzyma do rana ? Ostatnio strasznie kombinuje z jedzeniem kolacji... kaszki nie chce, kanapek też nie... jajecznicy ani parówek nie lubi.. już nie mam pomysłu... a tak ostatnio przyszedł mi do głowy właśnie ten budyń tylko nie wiem czy się nim naje odpowiednio. I mam na myśli zwykły budyń w proszku na mleku krowim.

Gość Bajer Bajerowicz NEO GEO 666
Kisiel perzowy z koprem! Bardzo odmładza! POLECAM! WEGETARIAŃSKIE TO DANIE I KALORII MAŁO!

Gość AneTTaaaaaaaaaaa
Po co zakładasz drugi topik?

Gość Budyń
drugi topik? A niby gdzie założyłam pierwszy?????!!!!

Gość ja99998
tak, czemu nie? A na śniadanie kisiel, na obiad słoik nutelli

poza wymienionymi przez Ciebie daniami jest jeszcze masa innych....nalesniki, racuchy, twarozek na slodko albo z rzodkiewka i szczypiorkiem,tosty na cieplo z warzywami,ja mojej corce czasem robie sama pizze z serem,szynka,pieczarkami,papryka i pomidorami,mozesz dać na przykład makaron z twarogiem i kielbaska,mozliwosci jest wiele :)

Gość guzik sie znacie
pewno, że możesz, ale zamiast robić z paczki, zrób budyń z żółtkiem i zagęść mąką ziemniaczaną niczym się to odżywczo nie bedzie różniło od jajecznicy popitej szklanką mleka albo możesz usmażyć naleśniki - też mają to samo w składzie