Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna moreiro

dle nieodchudzających sie

Polecane posty

Gość anna moreiro

szukam osób ktore nie muszą dużo schudnąć, ale raczej muszą pilnować żeby nie przytyć szukam towarzystwa mam 55 kg, i nie chcę więcej, mniej nie musi być, no, może z 2 kg

Gość a ile masz wzrostu?
???

Gość anna moreiro
167 a co?

Gość anna moreiro
może chciałby się ktoś przyłaczyć kto po prostu chce zachowac sylwetkę? ewentualnie troche się odchudzić, ale niewiele?

ja moge mam tak ok 4 kg , ale nawet 2 mi wystarcza mam 170 wzrostu i waze 59,5 kg mysle nad amerykanska a ty?

Gość anna moreiro
hej:) ja nie studiowałam jeszcze w ogołe żadnych diet póki co staram sie po prostu jeść mniej kalorycznie i pilnowac wagi nie tyję, ale rowniez nie chudnę czasem waga w ci agu dnia wacha się w granicach 1 kg, czyli np rano mam 54 a wieczorem 55,2 czy coś w tym stylu no i nie wiem czy zaostrzać coś, czy zostawić jak jest..? z 2 kg bym chciała schudnąć, bo siedzi mi w boczkach... ale nie wiem za bradzo jak.

Gość anna moreiro
*waha się

Gość anna moreiro
to napisz mi o co w niej chodzi

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3818739 tu jest link do kafe i tam sa 2 wersje opisane jedna z miesem druga bez ja robie to z miesem ( raz robiłam ) tylko zmaiast wina bo nie lubie bede pic barszcz czerwony bez cukru scydlam na nie w 5 dni .3,80 kg bo ona trwa 5 dni , potem jak sie chce dalej robic to po 5 dniach robisz 2 dni 1000 kcal i od nowa znowu 5 dni itd , ja chce tylko te 5 dni zrobic

teraz mysle ze jak schudne ok 2 bo nie mam za bardzo z czego bedzie swietnie ona skurcza zoladek

Gość lena 89
A ja tam jem co chce (dzisiaj dwa cheesburgery) i nie tyję. Moge jeść co chce i ciągle mi mało a mimo to czuję się świetnie.

Gość złotaróża
Hej, to może i ja się przyłączę. Mam wymiary prawie identyczne jak autorka. 168 cm / 55 kg. Przyznam się, że chętnie schudłabym 1-2 kg, bo kiedyś ważyłam 53, ale nie mam ogromnego parcia. Najważniejsze by waga nie wzrastała. Natomiast bardzo zależy mi na pozbyciu cię nałogu słodyczowego. I ogólnie żeby zdrowiej jeść i więcej pić wody. Bo niestety mam problem cellulitu. Będę tu czasem zaglądać, mam nadzieję, że topik się utrzyma :)

Gość anna moreiro
hej ja kiedyś ważyłam 50 kg, chociaż powiem szczerze niespeocjalnie mi się to podobało, wszystki ciuchy na mnie wisialy potem podskoczyło do 53 własnie, i to było optymalna waga, tak mi się podobało no ale ostatnio jets te 2 kg więcej, dlatego się boję że to tendencja zwyżkowa dodam że pilnuję raczej tego co jem, nie jem słodyczy, słodzę tylko kawę, póbuję ostawić pieczywo ( nie jem na pewno regularnie, czasem gdy mam ochotę...) , no ale waga stoi w miejscu dziś rano np 54,4 no i już wiem że pod koniec dnia będzie te 55, 6- 55, 7 sport? nie codziennie, może powinno być częsciej... no nie wiem.. jakie macie pomysly?

Gość anna moreiro
topik jakos się nie rozwija wczoraj podarowałam sobie kolację, nie miałam apetytu z powodu bólu głowy i dziś na wadze po raz pierwszy mniej niż 53 kg.. a dokładniej 53,5 ot niesamowite że whania wagi mogą sięgać nawet 2 kg... pewnie woda i zawartość żołądka...

Gość anna moreiro
* mniej niż 54 kg , oczywiście

to ja, to ja :) Tylko że ja chcę schudnąć tak z 6 kg, ale nie jakimiś głodówkami tudzież dietami, raczej zdrowo się odżywiać i ćwiczyć ;))

Gość kalyna
chętnie się dołączę, moja waga 57,5mg, 172cm wzrostu chciałabym wrócić do moich 54-55kg, bo ostatnio zauważyłam wałeczek na brzuchu i boczki nad dołem od bikini staram się uważać na to, co jem, unikam pieczywa /jeśli już, bo uwielbiam, to tylko ciemne/, makaronów, ziemniaków nie jem od dawna. Niestety czekolada to moja zmora i w niej upatruję przyczyny moich wałków. Ćwiczę dość dużo, razy w tygodniu godzinny fitness, plus 2-3 razy biegam po ok.40min. Póki co od 2 tygodni odstawiłam czekoladę /a potrafiłam pochłonąć do 2 tabliczek dziennie!/ i trzymam się w miarę nieźle. Chciałabym wytrzymać w postanowieniu, a publiczne obietnice podobno ciężej złamać ;) Dlatego spróbuję tutaj, z Wami :)

heja:)] jak tam dieta ? ja startuje z dietka tak naprawde od jutra ale sama mam dylemat co wybrac czy mz czy inna