Gość sunny blue sky Napisano Maj 25, 2012 dziewczyny, jaka polecacie bo musze kupic...dodam, ze kupilam juz ich chyba setki, i na poczatku sa ok, a po jakims czasie juz nie wyrywaja, te koncowki sie nie stykaja, nie chce znowu wyrzucic kasy w błoto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bye bitch :* Napisano Maj 25, 2012 "nie chce znowu wyrzucic kasy w błoto" yyyy? a ile taka peseta kosztuje? nie przesadzaj.. pesete trzeba wymieniac jak szczoteczke do zebow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sunny blue sky Napisano Maj 25, 2012 uwierz mi ze 7, 8 zł to dla mnie majątek, na prawde, jezeli sie zmarnuja to juz za to bym miała chleb i masło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bye bitch :* Napisano Maj 25, 2012 To w takim razie po co Ci peseta? teraz sa modne "duze" brwi, a nie wyskubane.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sunny blue sky Napisano Maj 25, 2012 a co Ty myslisz, ze wyrywam wszystkie brwi i maluje sobie kreske kredka? bez ptrzesady, wyrywam tylko te odrosty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angela1810 0 Napisano Czerwiec 21, 2018 Sprawdzi się pęseta do rzęs - zobacz te na Beauty Lashes - https://beautylashes.pl/pesety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Kwiecień 30, 2021 Moda się zmieniła. Teraz krzaczaste brwi są na chodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano Maj 4, 2021 Nie wiem na ile możesz sobie pozwolić, ale polecam ze swojej strony zerknąc sobie na pęsety do brwi Zwilling: https://www.luxuryproducts.pl/pesety-do-depilacji.html Są stosowane w gabinetach kosmetycznych, łapią praktycznie każdy włosek oraz są niezniszczalne Niestety nie mogę Ci tutaj doradzić niczego drogeryjnego bo mam wrazenie, że tymi wszystkimi tańszymi pęsetami rządzi przypadek. Czasami trafi się coś fajnego, ale równie dobrze mozesz kupić pęsetę, która nie będzie skuteczenie łapała włosków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach