Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin z uk

operacja w uk - miał ktoś?

Polecane posty

Gość marcin z uk

ja dzis dostałem termin na 10 lipca- przepuklina pachwinowa . Zastanawia mnie co ze szcczepieniem na zółtaczke??? bo nic mi nie powiedzieli

zapytaj lekarza - konsultanta - miałam dwie cesarki i żadnych szczepień na żółtaczkę

Gość już wszystko wiem
leżałam 2 tygodnie w szpitalu w Basildon, było ok

Gość marcin z uk
no zapytam bo jeszcze ide na wszystkie badania miesiac przed operacja ale sie troche boje bo nigdy nie mialem nic robione a tu dwie rzeczy na raz beda mi robic

Gość DDDDDoq_____
niemyslisz ze jakby musieli szczepic to by to zrobili?? polacy wszyscy nauczeni medycyna lepiej miec jak nie...prosty przyklad dzieci i podawanie wit d. kazdemu dziecku w polsce sie to wciska..nie wiem po co tak naprawde. w uk n ie podaje sie tej wit. moja corka nie dostala i tysiace innych dzieci i zyje i krzywa nie jest. a wszyscy wpolsce jak uslyszeli ooo jesuuu bedzie mielaa krzywe nogi..bedzie krzywa.. mialam tez operacje w uk i nie szczepili mniena nic!!ZYJE.

no w Szkocji już od roku trąbią, żeby jednak dawać wit. D, bo krzywica, bo SM i coś tam jeszcze, więc masz stare info;)

Gość uuukejka
synek ma prawie 2 latka i powiedzieli od razu zeby podawac wit d

ja moze nie mialam jakiejs wielkiej operacji, tyle co usuniecie ropienia z dolnego dziasla bylam w szpitalu i bylam zadowolona ale nie wiem jak to wyglada kiedy jest prawdziwa operacja

Gość marcin z uk
ja jak na razie tez jestem zadowolony z opieki moze dlugo sie czeka na wizyte u specjalisty bo ja czekalem 8 tygodni!!!!!!!!!!! ale tez jest wina ze moj lekarz GP nie rozpoznal od razu - moze tez moja wina bo go zle naprowadzilem - inne byly objawy na poczatku. Na poczatku zaczelo mnie po prostu bolec jadro i on szukal w tym kierunku dopiero po 3 tygodniach po usg okazalo sie ze to przepuklina a bol jadra byl z powodu ucisku na nasieniowod i wczorajjak bylem u chirurga to w trybie pilnym na operacje na 10 lipca. Normalnie sie na operacje przepukliny podobno w uk czeka pol roku

ja chodzilam do dentysty z zebem bardzo dlugo jeszcze jak w polsce bylam, mialam moze z 14lat to nagle mi zab zaczal brazowiec i takie paski sie porobily, z dnia na dzien, denysta powiedzial ze o martwy zab wiec go nie ruszmay skoro nie boli pozniej jak mialam z 19lat zaczelo mi sie babrac, powoli sie lamac, pozniej rok do dentysty chodzilam prywatnie i doslownie za 3 tygodnie od stwierdzenia ze potrzeba usunac przyczyne czyli ropien, mialam juz zabukowany termin na zabieg wyobraz sobie ze zabieg trwal z 20minut, a dostalam wlasny pokoj, na wozku nawet mnie wiezli, dla mnie to szok porownujac polska sluzbe zdrowia ;) dlatego mowie zze jestem zadowolona

Gość knoin
co za kraj/aga?

Gość marcin z uk
no ja tez bede mial w prywatnym robione za free

Agnieszka a wyleczyłaś tą grzybicę o której pisałaś maść od zdesperowanej pomogła??