Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawomartaolsztyn

pozaustawowe metody przesłuchiwan

Polecane posty

Gość prawomartaolsztyn

czy władze mają prawo dosypywac środki psychotropowe, zatruwać substancjami tosycznymi i dokonywac przesłuchan pod wpływem hipnozy bez zgody osoby przesłuchiwanej? Pytam sie czy wladze mają takie prawo, czy to jest łamanie praw człowieka?

Gość prawomartaolsztyn
pytam się w ramach prawa. oczywiscie zdaje sobie sprawe ze mogą podsłuchiwac, śledzic internet ....pytam jednak o to co wyzej

Gość wssdwssdwssd
uważaj bo odkryci agenci wmówia Ci wszystko bys jeszcze zmienila zdanie do tego ze nimi nie są. malo tego sa wtedy agresywni i wulgarni jak zostają "odkryci"...Gdyby sawicka x czasu temu powiedziała ze pan Agnet tomek jest agentem kazdy by powiedzial ze powinna sie zbadac u lekarza. Ufaj tylko swojej intuicji.

Gość prawomartaolsztyn
uniemozliwia mi sie podjecie normalnej pracy, zastrasza, dosypuje srodkow psychotropowych. To jest karalne a jednak w Polsce doznalam takich dzialan. Policja nie chce mi pomoc a kiedy odkrywam kolejna akcje polegajacą na lamaniu prawa wobec mojej osoby zastrasza sie mnie i wmawia że nic takiego nie mialo miejsca. Stosowano wobec mnie prowokacje nakłaniajace do popelnienia przestepstwa dlatego ze bylam i jestem ofiarą przestepcy, dosypywano mi srodków po których mialam bezwladne ciało i utracilam swiadomosc. Dlaczego w polsce wladze mają prawo stosowac takie taktyki.