Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfdnkencjerkvncuierjkcdnjieckn

Różowa suknia, jaki pasek

Polecane posty

Gość jfdnkencjerkvncuierjkcdnjieckn

Sprawa wydaje się prost ale już ją komplikuję:). Jest to gładka, ciemnoróżowa suknia. Ma szlufki w pasie i w zestawie czarny pasek, ale średnio mi się podoba. Idę na wesele i wymyśliłam sobie, że kupię grubszą wstążkę i ją w pasie wywiąże, z tyłu na kokardę. Do sukienki mam: czarne buty na złotej szpilce i biały żakiet. Żakiet wiadomo tylko do kościoła. I tu moje pytanie jaka wstażka: biała ( pod żakiet) czy może złota ( do butów) czy czarna ( też do butów).

Gość czarna.
.

Skoro żakiet zakładasz tylko do kościoła to ta wstążka nie będzie ci potem do niczego pasować. Zdecyduj się na czarną, ew.złotą. Może być też np.jasny róż (skoro sukienka jest w ciemnym odcieniu). Więcej kolorów już lepiej nie dodawaj. A na co dzień możesz założyć fiolet, zieleń, szarość, grafit, biel. Wybór spory.

Gość beatasmarkata
czarna ;)

Gość jfdnkencjerkvncuierjkc
moze jeszcze dodam ze o białej myślalm tez dlatego ze kupiłam duże wiszące perły do tej sukienki:).

Gość Iloverona
Zlota

Gość jfdnkencjerkvncuierjkc
Jeszcze jeszcze prosze o rady, zrobie statystyki. Ja tez jestem za zlotą. Jest 2:2 :)

Gość ewikkks
Ja bym do takiego różu nie dawała ani czerni, ani bieli, tylko szary/stalowy albo kremowy (zależy jaki to róż i czy masz zimny czy ciepły typ urody) i srebrna/złota biżuteria. Generalnie zasada jest taka, że w całym stroju powinno być nie więcej niż trzy kolory (dotyczy to także dodatków). A ty już masz 4 (róż, biały, czarny, złoty)...

Gość dnhjkcnjeklncejlkncekwjcb ed
ciepły typ urody. To tylko buty:). Wychodzi ze one tu za dużo mieszają;P.

A różowy ciemny, prawie purpura.

To może ten pasek faktycznie czarny i złota biżuteria. Jakoś w kościele przeżyjesz w białym żakiecie :)

Gość van1lLa
Złoto do różowego - gratulacje. Nie zapomnij o peruce, żeby już na pewno wyglądać jak gorsza wersja barbie.

Dlatego własnie sie pytam i proszę o radę. Ale zawsze się znajdzie ktoś kto wyśmieje.

kupiłam dziś czarną, ale ciągle chodzi mi po głwie pytania czy dobrze:P. Ale załóżmy, że zostanie czarny, pasują białe kolczyki-duże wiszące perły?

Akurat tej mojej nie ma, nigdzie nie mogę jej znalesć. Ale to jest sukienka w takim fasonie, cała ciemno-różowa. W komplecie ma pasek czarny jakby pleciony warkocz, ale to bardziej na co dzien niż do elegancji. dlatego wymysliłam tą wstążkę http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Kobiety//Kolekcja/Sukienki/81029/1

ale i tak widze link nie działa:D