Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raumcajsas

APEL do kobiet w sandałach

Polecane posty

Gość Żmijowatości niepospolite
tak, kurde:/ są pozaginane jednak nie jestem idealna tylko brzydka :-(

Gość 34234234234
ja mam króciutkie paluszki u stóp, i wszystkim się b. podobają, mówia że wyglądaja słodko... nie warto się przejmowac opiniami kretynów. u kobiet akurat najgorsze sa za duże stopy

jeszcze jak byś te pazury obciął, wyglądają na 3tygodniowe :O

marniutki ten podszyw, ale miło mi, że to akurat pode mnie się ktoś podszywa schlebia mi to 😘 :classic_cool:

Gość NigeryjskaStrażPrzybrzeżna
A ja mam wielką przerwę między dużym palcem a resztą palców. Kurz...też dokonałem pomiarów i wyszła mi proporcja następująca: Dłg palców u stóp, mierząc od "wyodrębnienia" ze stopy a nie od pierwszego stawu, jest równa połowie odpowiadajcych im palców u rąk wraz ze środkowym stawem. Też tak macie?

a niektóre baby to mają tak że im ten drugi palec z buta wystaje i prawie jest na ziemi, dziwne że się nie potykają o nie :classic_cool:

Gość rasd
jest taka klientka tutaj, czasami daje filmiki jak zwiedza los angeles, coś tam, ze niby wyjechałą i czasami widać jej paluchy u stóp, takie wstrętne, pozaginane , wogóle odstające do góry zwróćcie uwagę na to, rzygać się chce... może mieć najpiękniejszą twarz, ale jak widzę takie stopy to zegnam się z miejsca

Gość NigeryjskaStrażPrzybrzeżna
Znaczy oprócz dużego palucha i kciuka. Te są prawie równe:)

Gość hr Sradowazy Szczydoniecki
ach, żebyście widzieli arystokratyczne paluszki u stóp mojej małżonki! ale cóż, to nie jest widok godny ludzi z gminu

Gość dr.NO
' a niektóre baby to mają tak że im ten drugi palec z buta wystaje i prawie jest na ziemi, dziwne że się nie potykają o nie ' z właścicielkami takich palcy jest jeszcze gorzej , te kobiety to materialistki lubiące rządzić i nie próbuj się sprzeciwiać bo będzie gryźć i kopać , charakterki mają , nie wierzysz , to sprawdź :)

Gość astoreers
jako perfekcjonista zwracam uwagę na niektóre szczegóły w wyglądzie kobiet, i szczerze od dziś będęteż patrzył na te palce, bo teraz, czytając artykuły na temat tych młoteczków to widzę, że to wygląda obrzydliwie i będę zwracałuwagę kobietom, które będą pokazywały takie paluchy publicznie.

Gość cholerny dzwoneczek
"panowie wy też dbajcie o stopy, oto jak powinny wyglądać stopy prawdziwego faceta http://www.voila.pl/113/aalju/?1 tutaj moje" Człowieku, to mają być zadbane stopy? Masz platfusa i ohydne pazury. Lepiej byś tego nie pokazywał, bo akurat nie masz podstaw żeby swoją tezę ilustrować swoimi stopami.

Gość o rany niestety
a ja sobie wyczytalam ze moje dluzsze drugie paluszki sa :classic_cool: o drugi mam dłuższy niż pierwszy, skądinąd wiem że ta szlachetna cecha świadczy o niezwykłym intelekcie i sprawności seksualnej posiadacza. takze jak ktoś nie dostrzega tego zjawiska u siebie... to niema się czym chwalić.

ja mam zayebiste i to sie liczy :classic_cool: mój były uwielbiał moje stopy :classic_cool:

Gość o rany niestety
"Kurz...też dokonałem pomiarów i wyszła mi proporcja następująca: Dłg palców u stóp, mierząc od "wyodrębnienia" ze stopy a nie od pierwszego stawu, jest równa połowie odpowiadajcych im palców u rąk wraz ze środkowym stawem. Też tak macie? bla bla bla ? :classic_cool:

"drugi mam dłuższy niż pierwszy, skądinąd wiem że ta szlachetna cecha świadczy o niezwykłym intelekcie i sprawności seksualnej posiadacza. takze jak ktoś nie dostrzega tego zjawiska u siebie... to niema się czym chwalić." akurat to jest bardzo pospolite, rzadziej zdarzaja się takie cudowne okazy jak moje 😘

Gość o rany niestety
ta takie okazy jak Twoje moja kochana wygladaja jak ciete toporkiem :classic_cool: palece maja sie roznic od seibie dlugoscia, gruboscia jak to w natirze

wolę cięte toporkiem niż drugi długi paluch żeby mi się wlókł przede mną i zbierał cały brud z ulicy :classic_cool:

Gość o rany niestety
mnie sie moj nie wlecze to nie warga sromowa jest dluzszy co mnie przekonuje ze tak ma byc czytajac Ciebie zaczynam powatpiewac w Twoj intelekt :classic_cool:

nawet pacze na zdjęciu, zajebiste, czasem na dobranoc daję im buziaka bo sa takie cudne :classic_cool: i nie żartuję wbrew pozorom 🖐️

jeśli po kilku żartobliwych postach stwierdzasz poziom intelektu człowieka to gratuluję intelektu Tobie moja droga :classic_cool: i moje wyglądają nie jak cięte toporkiem lecz są takie rozłożyste, mniam :classic_cool: :D

Gość o rany niestety
rozłozyste pewnie masz nogi a nie stopy :classic_cool: mniam ? pieknie :D spadam stad zboczncu

he he popadłam w samozachwyt :classic_cool: to takie moje małe sado maso :D a nogi , wręcz przeciwnie😘

Gość o rany niestety
zapytam tylko z ciekawosci :classic_cool: jak malujesz pazurki :) ja uwielbiam gleboka czerwien :) ale kupilam taki przydymiony róż, dosc intensywny jesli chodzi o kolor ale nie cukierkowy pora skonczyc z seksulana czerwienia :classic_cool:

kocham was 😘

Gość nie dużo
Faceci to kretyni jak kobieta się z takimi urodziła to ma sobie paluchy pochlastać?

Gość kokoo spoko
nie urodzila sie z takimi, młoteczkowate paluchy nabyła w czasie złego użytkowania obuwia i braku dbalości o stopy, dla mnie to pierwsza onaka zaniedbania osobistego, takie paskudne paluchy

najczęściej maluję odżywka aby się cudnie błyszczały i kusiły swoim powabem :classic_cool: a dzisiaj położę koralowy, jutro zamierzam ubrać odkryte buty, tylko boję się troszkę aby mnie ktoś nie zgwałcił jak zobaczy takie stópki 😘 innym razem przyyebię miętowy aby idelanie komponował się z opalenizną :classic_cool: jestem :classic_cool:

Czasem lubię robić z siebie pustaka na forum :classic_cool: to taka odmiana od codzienności :classic_cool: :D wybaczcie :classic_cool:

Gość kokoo spoko
podczas ostatniej miesiaczki postanowilam zaoszczedzic na higinie tych miejsc intymnych, majac na uwadze zblizajace sie lato i fakt, ze bede musiala zalozyc sandaly, co sie niestety wiazer z tym, ze trzba zainwestowac w pedikiurzystke itd i dlatego to, w ramach oszczednosci, nie kupilam tampnow i podpasek a wrocilam do metod ktore stosowaly nasze babcie, mianowice len, bawelna, pranie, gowtowanie, prasowanie i otoz podczas jednego z pran a tu musze nadmienic, iz jestem oszczedna i nadal piore we Frani, ktora podarowala mi tesciowa, wiec podczas jednego z tych pran, wlasciwie podczas tzw wyrzymania, wciagnela ta wyzymaczka mi jednego wiszacego suta :( od tej pory czasem sobie przeklinam te sandaly i cale to dbanie o stopy :( potrzebuje chyba terapii :(