Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Termometr 66

Proba interpretacji zachowania

Polecane posty

Gość Termometr 66

Troche sie w tym wszystkim pogubilam,dlatego pisze by poradzic sie Was:) Co z tym kolesiem jest nie tak? Nie jestesmy para,moze para dobrych przyjaciol ktorzy zawsze czas spedzaja razem.Nigdy nie rozmawialismy o czyms wiecej,choc nie raz sie zlapalam na tym,ze serce zabilo mocniej...Koles ma 31lat,potrafi byc powazny,jest madry inteligentny ma odpowiedzialna prace ale bedac ze mna non stop sie wyglupia,zartuje jak 16latek!Robi mi siare w autobusie,w sklepie mowi cos na glos i sie smieje,popycha mnie na krzaki:P,,barierki przy drodze,scigamy sie na chodniku-kto pierwszy,wydurnia sie...no masakra.Mam duze poczycie humoru ale tj troche malo dojrzale.Czasem w knajpie potrafi sie zachowac-kupi mi czasem cos od siebie...Wydaje mi sie ze jest tez troche zazdrosny:dopytuje sie,pyta np.kto dzwonil,jak slyszy dzwiek smsa to pyta-od kogo? Moje pytanie?czy jestem dla niego tylko kolezanka,kolezanki tak sie traktuje,czy on cos czuje?

Gość KING NADMIRAŁ ADMIRAŁ 666
Z NIEGO JEST ISTNY Debil Debillissz und Ham HAMowicz jadający zmielone mięso z HAMów! HAM - HooJ ATAKOWAŁ MAMBINKĘ.

Gość Termometr 66
Chyba trafilam na ciezki przypadek...ale musze cos z tym zrobic

Gość Termometr 66
prosze piszcie,naprawde mam sto roznych historii w głowie...