najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 ja lubie wlochatych brunetów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamotnikXI 0 Napisano Maj 25, 2012 Szukasz włochatych brunetów a jak na polkę przystało to pewnie jesteś jakąś jasną blondynką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cafe Atlantico 0 Napisano Maj 25, 2012 Fiku może przeprowadzka do jakiegoś arabskiego kraju (mało konserwatywnego) zrobi cuda brunetów tam nie brakuje, możesz mieć niezłe powodzenie ?! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 uroda arabska nie trafia do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cafe Atlantico 0 Napisano Maj 25, 2012 :D To dobrze ze nie zadowalsz się byle czym :P A tak całkiem poważnie to masz na myśli uwodzenie trochę w stylu starych filmów? Szarmanckie, gdzie jest gruba kreska między kobietą i męzczyzną, gdzie w powietrzu wiszą pewne zachwania i zapach zdobywania kobiety??? :D Czyj ednak bardziej kontaktowe, takie po koleżeńsku? wypad na piwko i takie tam... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 wypad na piwko? :O no proszę cię, co to za uwodzenie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 25, 2012 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uwodzi się kobiety Napisano Maj 25, 2012 a nie dziwadła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cafe Atlantico 0 Napisano Maj 25, 2012 Aaaa tak myślałem :D czyli bardziej subtelnie. :D no to życzę Ci szczęśia, łatwo nie będzie ale czekać warto!!! powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach