Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;lkjh

jaki bidon

Polecane posty

Gość ;lkjh

polećcie bidonik z rurka dla 1,5 rocznego dziecka - dobra firma, cena nie gra roli. Dzięki

Gość ;lkjh
up

Gość ;lkjh
nikt nic nie poleci?

Gość ;lkjh
nie używają Wasze dzieciaczki bidonów? :(

Gość ;lkjh
dziękuję, Miarka ;)

Wczoraj dostałam taki sam jak miarka pokazała dla mojego małego , jest minimalnie starszy od twojego dziecka . Przez słomkę mój mały super pije , ale z tego nie ma siły ejszcze uciągnąć , sama próbowałąm i zeby zassać trzeba się dość mocno zaciągnąć.Ale ogolnie super fajny ten bidon.

Up... Też się chętnie dowiem, właśnie patrzyłam na bidony ze słomką dla synka, czy któaś z mam używała bidona- niekapka, z takim zaworkiem w słomce? Czy dziecku łatwo przez to pić? Jakiś wygodny, sprawdzony i łatwy do czyszczenia?

Gość stoke
Ja polecam bidonik marki NUK Flexi Cup. Miałam wiele bidonów, które niby nie kapały, ale ten naprawdę zatrzymuje zawartość. Nic się nie wylewa i nie cieknie. Jest idealnie wyprofilowany więc maluszkowi świetnie i wygodnie leży w dłoni. Jest lekki więc dobrze sobie z nim radzi, samodzielnie. Wygląd również mnie przekonał. Jest ładny i miło popatrzeć, jak córeczka trzyma go w rączce. Posiada klips i pokrywkę, dzięki którym używanie go jest jeszcze praktyczniejsze. Klips umożliwia zabranie bidonu zawsze, nawet jeśli nie mamy torby lub wózka, bo możemy przypiąć go sobie do spodni, a pokrywka nam zawsze służy w potrzebie, jako kubeczek. Polecam. Nie znalazłam dla mojej córeczki nic lepszego, a wiadomo, że dla naszych pociech, chcemy tego co najlepsze.

Gość Tak. Ja myje. I miski po
Polecam Sigg, Pura, Safe Sippy, Klean Kanteen. Nie mają rurki, ale są super trwałe, bo ze stali niezdzewnej. Cena wyższa niż za plastik, ale jakość pierwsza klasa.

Gość Guasia
A moze Bidon z "dziubkiem" ? Synek pije z NUK'owskiego Junior Cup z ustniekiem push pull - sa z super grafikami ( wiec cos dla dziecka ;) oka ) a dodatkowo super trwale ( nasz lecial juz przez balkon ;P ) i wygodne :)

Gość gość
lovi 360 stopni :)

Gość gość
moja ma z bidon NUBY zakupiony w jednej z hurtowni z typowo dziecięcymi akcesoriami, bodajże http://www.aico.com.pl/oferta.html - fajna, bo sporo rzeczy dla dzieciaczków w niej mają

Gość SuperMamma
ja bardzo polecam bidony z serii ZOO od Skip Hopa. Są świetne. Dobrze się z nich pije, nie kapią, nie przeciekają, nie ścierają się kolorowe motywy. Są w różnych wariantach: pszczółka, jeż, piesek, dinozaur, małpka, itp. www.skiphop.pl Naprawdę są mega!

Gość Elizaaa123
Ja mogę polecić bidon marki Skip Hop (www.skiphop.pl) Generalnie dzięki sprytnemu systemowi, słomka schowa się w zakrętce i pozostanie czysta, jednocześnie korkując otwór, co zapobiegnie ewentualnemu rozlaniu się płynu. Jest wykonany z bezpiecznych dla dzieci materiałów i wygląda świetnie. Mój mały się z nim nie rozstaje. :)

Gość Celinka1111
Ja często biegam i jestem aktywna generalnie to potrzebuje wygodnego bidonu, poręcznego dlatego korzystam z tego http://www.lefant.pl/bidony-butelki-cat-6 bardzo wygodny i super się z nim biega.