Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnyy25

Samotny 25 latek ma jeszcze szanse na miłość?

Polecane posty

Gość samotnyy25

Nigdy nie miałem dzewczyny i to nie chodzi o to, że nie podobam się dziewczynom, czy coś z wyglądu przeciętny ale nie taki ostatni. Po prostu mam 25 lat i nigdy nie byłem z nikim w związku. Wiem, że jestem masakrycznie wypatrzony psychicznie jeśli chodzi o moją wyimaginowaną wizję związku, a to jest odrealnione itd. Ja dalej w we łbie mam jakieś obrazy wspaniałej miłości, przytulania się na kocu, pełnego zrozumienia ze strony kobiety na moje dziwactwo. Jednymi słowy jakieś takie filmowe bzdury w stylu, żyli długo i szczęśliwie, bardzo się kochają, mają wspólne pasje, zainteresowania, gadają godzinami z kubkiem herbaty w ręce patrząc na siebie na sofie. Ale to tylko bajki i wynaturzenia kogoś kto nigdy z nikim nie był. Normalna 17-22 letnia dziewczyna już miała gdzieś tam kiedyś swoją pierwszą miłość, pewnie z 2-3 chłopaków po drodze. Współżyli ze sobą, chodzi gdzieś tam sobie, funkcjonowali *normalnie*. Ja wiem, że bym tak nie mógł, bo prędzej czy później i tak wyszłoby, że jestem już zmanierowanym odmieńcem który nawet nie trzymał dziewczyny za rękę. I tego nie dałoby się ukryć i to by wyszło prędzej, czy później, że jestem zablokowany w relacjach z nią itd. Cały czas w głowie mam i miałbym obraz sielankowego związku, a nie jakiejś zwykłej szarej rzeczywistości i wiem, że dusiłbym się w tej relacji jeśli nie byłoby tak bajkowo jak sobie wymarzyłem. Może jakbym 4-5 lat wstecz był z jakaś dziewczyną to jeszcze udałoby się to jakoś naprostować, ale teraz.. ? Czuję gdzieś w środku, że to już za późno, że straciłem lata doświadczeń, jakiejś normalności i dzisiaj jestem tylko takim zlepkiem jakichś pragnień i wyimaginowanych myśli o tym jakby mogło być pięknie gdyby było. Eh..

Gość fert nkaaa
to znowu ty przegrańcu, ile razy będziesz to wklejał?

Gość Cake Ala
pewnie, że ma szanse, powodzenia :)

Gość dgdgdafewre
ja mam 28 lat za soba kilka nieudanych związków, 2 razy zaręczona i 2razy zdradzona - co ja mam powiedziec? Z chęcią bym leżała godzinami z ukochanym na kocu gdzieś nad Wisłą, piła z nim herbatę i rozmawiała o wszytskim i o niczym.....ale większości sie to szybko nudzi. Szukaja atrakcji, wyuzdania czegos nowego.... Postawiłam na życie w samotnosci ... odpoczywam.... może kiedyś spotkam normalnego faceta

Gość samotnyy25
:P

Gość asia o
będzie dobrze

Gość samotnyy25
mam nadzieje ale już coraz słabszą

Gość samotnyy25
jem kupę

ja mam 28 lat, bylam w 1 zwiazku..potem trafialma na takich co mnie oszukiwali (byly inne) i do dzis sie nie zwiazalam,jestem sama 6 lat.co ty na to? wg mnie kazdy w glebi serca marzy o kims kto nas zrozumie,otrze lzy gdy trzeba, powie ,ze mimo naszych niedoskonalosci dla niej/niego jestesmy najlepsi,przytuli bez powodu itd

Gość samotnyy25
zgadzam się