Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonely heart

Ile czekaliście?

Polecane posty

Gość lonely heart

Ile czekaliście, aż znaleźliście odpowiednią osobę, z którą jesteście w związku? Ja czekam całe życie i jestem zawiedziona, same niewypały, nie mam pojęcie jak ludzie mogą się normalnie dobrać i żyć razem szczęśliwie. Ja wcale nie mam wygórowanych wymagań, po prostu nie spotkałam jeszcze nikogo kto byłby dla mnie odpowiedni. Ile ja mam tak czekać? :( Piszcie jak było z Wami

Gość samotnyy25
ile masz lat?

ja mam 28 i jeszcze takiej osoby nie spotkałam, ale prawda jest taka, że i nie szukam ;) a ty ile masz lat? pewnie z 21-24 ;)

Gość gogolinka
Ja mam tak samo. co z tego że miałam niby 2 chłopaków skoro najdłuższy związek trwał tyko miesiąc. A teraz jestem ciągle sama.

Gość lonely heart
Mam 20 lat, wiem, że to niewiele, ale naprawdę nigdy nie byłam w związku, bo trafiam na same niewypały (komuś tam się podobam, więc można powiedzieć, że nie jest jeszcze tak ze mną źle) :( Nie było nawet takiego, z którym warto byłoby stworzyć związek.

Gość lonely heart
Widzę, ze u wszystkich podobna sytuacja.

Gość lonely heart
Może ja po prostu nie potrafię się zakochiwać? :( Ostatnio czułam się kimś zauroczona naprawdę jak miałam 14 lat... :o

ja byłam w paru związkach ale to wszystko były niewypały czułam się jakbym się dusiła :O chciałabym znaleźć kogoś odpowiedniego ale za każdym razem nic nie czuję do tej drugiej osoby .

Gość jacek 24l
przez te siedzenie w domu się ludziom w głowach pier.oli ale co zrobić jak się nie ma do kogo wyjść ku.wa ja nie mam nawet kontaktów z dziewczynami bo nie mam znajomych nie mam pracy bo jak znalezc ? kur.w wysyłam cv i hu. nikt nie odpowiada gdybym miał kasę to chociaż bym próbował znalezc sobie jakąś pasję wychodzić do ludzi a tu hu. jak wcześniej za długo byłeś sam to po tobie

Gość lonely heart
Myślicie, że kiedyś u nas to się zmieni? :o Nie myślałam, że znalezienie kogoś odpowiedniego jest takie trudne... To być może jest niemożliwe. Na pewno dużo osób jest z kimś tylko dla wygody albo, żeby kogokolwiek mieć :o Nie chcę tak żyć :(

Gość szczęściara*
To ja mialam szczęście. Męża poznałam jak mialam 20 lat i jesteśmy razem już 14 lat:)

Gość fgttyh
miałam 19 lat gdy poznałam mojego męża..jesteśmy w związku juz 16 lat :)

Gość desperatjakichmało
phi, ja mam na odwrót:) jestem desperatem, a moja desperacja jest spowodowana pragnieniem bycia w związku, bo przez całe życie jestem sam. Ja już się zauroczyłem mocno koleżanką którą dała mi wiele znaków że jest mną zainteresowana, niestety te znaki to nie były znaki tylko moja nadintepretacja:) nic nie wypaliło a ja durny myślę jak się z niej wyleczyć:)

Gość lonely heart
Zazdroszczę szczęściaro :( Ja mogę nie mieć takiego farta, ogólnie jestem pechowym człowiekiem i często dokonuję złych wyborów. Boję się o swoje życie i o swoją przyszłość, bo nie chcę tracić czasu z niewypałami :o Może i na świecie nie ma już nikogo odpowiedniego dla mnie :( I co wtedy? 😭

Gość lonely heart
Jak udało Wam się znaleźć odpowiednie osoby? Tak po prostu? Od początku wiedzieliście, że to ta osoba?

mając 23 lata byłam w długoletnim związku który okazał sie pudłem i tego samego miesiąca co rozpadł sie ten związek poznałam swojego męża

Ja mialam 22 lata gdy poznalam meza, ale ze chce go za meza to poczulam w wieku 23 lat. Ostatni zwiazek przed nim mialam dwa miesiace wczesniej.

Ja mojego poznalam w pubie. nie byla to strzala amora tylko fajnie nam sie gadalo. potem zaczelismy sie spotykac i tak poszlo.

Gość lonely heart
Mi też udało się zakochać tylko w wieku 14-nastu lat, a potem to już kiepsko :(

Gość lonely heart
Nikt nic nie doda?

Gość samotnyy25
moglabys podac gg?

Gość lonely heart
Nikt nic nie doda?

Gość lonely heart
Nie lubię poznawać ludzi przez internet

Gość samotnyy25
chociaz tak popisac tylko