Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Zuzuza004

Spóźniająca się miesiączka i ból podbrzusza- test ciążowy negatywny

Polecane posty

Witam serdecznie Mój niepokój może się wydać nieuzasadniony, jednak wiadomo, w stresie myśli się o różnych rzeczach, więc postanowiłam zasięgnąć porady. Otóż, sytuacja wygląda następująco. Trzy tygodnie temu uprawiałam z moim partnerem petting. Nie doszło do bezpośredniego kontaktu spermy z moimi okolicami intymnymi, podczas wytrysku penis znajdował się "bezpiecznie" w spodniach. Jakiś czas po tym on zaczął pieścić palcami moją pochwę, mówiąc wprost: włożył je. Jednak bezpośrednio przed tym nie dotykał swojego penisa, więc nie uważałam, że są jakiekolwiek powody do obaw(nie sądzę, żeby w ogóle go dotykał, chyba, że skorzystał z toalety, niestety nie mogę sobie tego przypomnieć). Jednak teraz zaczęłam się trochę niepokoić- dziś mamy piątek, miesiączki powinnam dostać we wtorek (zawsze miałam regularne, maksymalnie 2 dni opóźnienia). Miałam wszystkie objawy zapowiadające zbliżający się okres: rozdrażnienie, bolące piersi, zwiększony apetyt, a od dwóch dni dodatkowo sporadyczne bóle w podbrzuszu. Przypomniałam sobie o tamtym zdarzeniu- a może na jego palcach w jakiś sposób jednak znalazła się niewielka ilość spermy bądź preejakulatu? Istniałoby wówczas ryzyko zapłodnienia? Dla pewności dziś zrobiłam test ciążowy, wynik był negatywny. Jednak wieczorem znów pojawił się ból w podbrzuszu, tym razem nieco silniejszy, taki, jaki zawsze zapowiadał okres. Ostatnio miałam dużo stresów, czy opóźnienie miesiączki może być nim spowodowane? A jesli tak, to przy jak długim opóźnieniu powinnam się udać do lekarza specjalisty? Wiem, że praktycznie nie było żadnego ryzyka, a dodatkowo test był negatywny, ale boję się i mam wrażenie, że ten strach tylko opóźnia wystąpienie krwawienia. Za odpowiedź z góry dziękuję Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować