Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość why not?

Pytanie do panów. Dlaczego facetom przestaje zależec po ślubie?

Polecane posty

Gość why not?

We wrzesniu bede obchodzic pierwszą rocznicę ślubu i mam nadzieję, że ostatnią. Mąż jest dla mnie obcą osobą. Nie rozmawiamy, nie śmiejemy się, nie przytulamy, nie całujemy. Kochaliśmy się 4 razy od dnia ślubu. Wiele przykrych rzeczy się miedzy nami wydarzyło. Dla dociekliwych : nie przytyłam, wyglądam normalnie - może nawet lepiej niż przed ślubem. Mąż zmienił swój stosunek do mnie diametralnie... od dnia ślubu. Nie chce z nim byc. Marze o odejsciu. Byłabym szczesliwa i radosna gdyby mnie zostawil i znalazł sobie kogos innego. Dlaczego tak się dzieje?

Gość widziały gały co brały :D
:D

Gość a ten ślub był dla ciebie
ważny, bo nie będziesz starą panną? ale szczerze

Gość Uroczy Roman
My nie wiemy. To Ty go wybrałaś i nagadałaś przed księdzem jakiś obiecanek. Widać nie dość inteligenta i dociekliwa by wyłowić wszystkie jego cechy charakteru.

Gość why not?
Nie wiem co mną wtedy kierowało - miłosc? Niestety nas nic nie łączy i nie łączyło. By mże i za mało inteligentna.. to prawda. Ale nawet najinteligentniejsze kobiey często dają się zwieśc grze pozorów

Gość why not?
Czesto odnoszę wrażenie że wraz z załozeniem obraczki na palec wszystko się zmieniło. Czesto da się zaobserwowac takie zachowania wsrod innych par

nic się nie zmieniło z założeniem obrączki tylko po prostu zobaczyłaś to co było poza waszymi spotkaniami, jego codzienne życie.

Gość why not?
taki slandal :( nawet nie rok po slubie a ja juz od wielu miesiecy marze o rozwodzie

Gość Uroczy Roman
To pewnie zbiorowe obłąkanie. Pewnie nie przyznajecie togo ale wcześniej długo przebywaliście wszyscy, w miejscach gdzie w drzwiach nie ma klamek, a ściany, w których nie ma okien, wyłożone są miękką gąbką.

Gość dr.NO
'Byłabym szczesliwa i radosna gdyby mnie zostawil i znalazł sobie kogos innego' czyli tak naprawdę to chcesz i pragniesz aby mąż odszedł do innej kobiety ?

Gość why not?
tak. bylabym bardzo sczesliwa gdyby mnie zostawil i odszedł do innej. w koncu byłabym wolna

Gość sroczka22
moze ten twoj maz ma jakies problemy z psychika i po slubie wydajesz sie mu taka nudna, dzien w dzien obok, pociesze cie ze problemy z niedojrzaloscia ma wielu panow - wg mnie powinno sie robic jakies badania na dojrzalosc psychiczna przed slubem obojga i w przypadku wystapienia zakazac zakladania rodzin - mniej nieszczesliwych dzieci by bylo na swiecie i skrzywdzonych partnerow

Gość why not?
sroczka bardzo szybko i TRAFNIE oceniłaś mojego 'męża' niestety takze zaobserwowalam u niego problemy z psychika

Gość dr.NO
więc, w jakim celu były te wszelkie zabiegi przed ślubem i spowiedź przed księdzem oraz stresy z suknią, butami , obrączkami .. itd. , czy potrzebowałaś tylko papier z urzędu uzyskać, że już nie panna a teraz mężatka i kopa w zad mężowi dać aby przed koleżankami się wypłakać, że już prawie jesteś rozwódką ? czy o to chodzi, że panna w papierach źle wygląda a rozwódka to już prawie tytuł naukowy ?

Gość dr.NO
jeżeli znowu chcesz być wolna i niezależna i bzykać się z kim popadnie to powiedz to prosto w oczy 'mężowi' , zapewne się ucieszy, że już nie jest uwiązany z debilką :)

Gość why not?
dr.NO w jakim celu?! a co ty myslisz ze ja jestem zadowolona z takiego stanu rzeczy ? słubowałam przed Bogiem miłosc i wiernosc bo kochalam teg czlowieka ale niestety to onmnie oszukal, stal sie kims kim nie byl lecz podejrzewam ze to przed slubem grak kogos zupelnie innego. To ja zostalam oszukana i ponizona, skrzywdzona... do tego stopnia ze marze o odejsciu.. napisalam ze wydarzylo sie miedzy nami wiele przykrych rzeczy, m.in maz mnie uderzyl nie raz.... wiec jesli myslisz ze nie moge sie doczekac aby zwierzac sie z tego przyjaciolkom to jestes w wielkim bledzie

Gość why not?
ehh dla twojej wiadomosci to byłam dziewica.. wiec nie bzykalam sie z kim popadnie. widac ze jestes szowinistą

Gość ale po co marzysz
po co marzysz zeby znalazł inną, zamiast sie po prostu z nim rozwieść

Gość dr.NO
zaślepiona byłaś kolorem jego oczu a może co innego widziałaś , może zamienił białego rumaka na czarnego konia ? nie wiem, Ty wiesz jak było przed i jak jest 'po' ? błędy wszyscy popełniamy, jeżeli uważasz, że ten ślub to był błąd to uwolnij się z tego związku, na siłę nie wolno NIC skoro do bitew dochodzi z powodu różnic charakteru ,