Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwddd

WYĆ MI SIĘ CHCE !

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwddd

A wszystko to z powodu braku forsy :( . Ja wiem, że zdrowie jest najważniejsze i na to akurat nie mogę narzekać, moi bliscy i ja jesteśmy zdrowi, ale pieniądze to chyba druga najważniejsza sprawa - NIESTETY ! Nie marzą mi się jakieś tam luksusy i jedzenie kawioru na śniadanie, ale normalne życie, bez spinania się, ciągłego przeliczania, martwienia się co dalej czy starczy czy nie, czy dam radę opłacić rachunki i ten cholerny Zus ( prawie 1000zł !!! )- który zdziera grubą kasę, a potem i tak nic z tego nie będę miała. Jestem załamana i mam naprawdę dość tego wszystkiego. Jednocześnie rezygnacja z tego co teraz robię donikąd mnie nie zaprowadzi bo perspektyw brak - mimo tego ,że mam wyższe wykształcenie to rozwojowej pracy po prostu NIE MA. Skąd do cholery ludzi biorą pieniądze na te wypasione fury, skóry i komóry ? Jak się dorabiają :o bo ja chyba nie umiem :o. Mam wrażenie, że stale mam pod górę :o .

Gość palikociarnia???....
witamy w Polsce :D

Gość wwwwwwwwwddd
To wszystko upadło na głowę. Bywa, że pseudo gwiazdki z tv zarabiają w ciągu 1 dnia tyle co człowiek przez 3 m-ce. Jakieś blogerki które pozują do zdjęć i pokazują ciuchy dostają za reklamy niemałe pieniądze, a człowiek który się napina, próbuje coś osiągnąć, uczciwie, angażuje się - gówno z tego wszystkiego ma :o.

Gość szyberduch
bo w Polsce aby przeżyć od pierwszego do pierwszego należy tyrać na trzy zmiany do wieku 67 lat i o jeden dzień dłużej a kolejnego dnia z zyskiem dla ZUS trzeba wejść do trumny i pozwolić się zasypać :(

Gość wwwwwwwwwddd
Ale jednak jakiemuś % ludzi się udaje,chyba, że samochody, ciuchy, drogie gadżety kupują na kredyt :o . Mnie nie zależy na luksusach, nie mam parcia na gadżeciarstwo i tani szpan, ale no do cholery normalnie i na luzie chciałabym wreszcie zacząć żyć :(.