Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytajjkaa

Rodzice kontra wasi partnerzy

Polecane posty

Gość Zapytajjkaa

Mam takie pytanie, czy wasi rodzice lubią waszych partnerów? Bo moi nie i nie wiem dlaczego? Nigdy mi tego nie mówili ale ja to czuje. Chciałabym żeby go polubili to dobry człowiek. No ale co, nic na sile to ja z nim żyje nie oni. Ale trochę mi przykro.

Gość Zapytajjkaa
Nikt się nie wypowie?

Gość Moi nie lubili i byli przeciwn
zostałam starą panną :( nie słuchaj rodziców 🖐️

Gość Zapytajjkaa
Oni mi nie mówić że mam im zostawić. Wiedzą że zrobię tak jak ja chce a nie jak oni. Poprostu widzę i czuje że za nim nie przepadają. Wcześniej byłam z chłopakiem 5 lat też go nie lubili. Jak się rozstaliśmy to się cieszyli. Żebym patrzyła na nich to pewnie też bym została stara panna.

Gość anastazjappe
Moi są mili dla niego, ale jak go nie ma to mówią, że ja z nim to nie to. Pochodzi z rodziny w ktorej rodzice czasami pili, awanturowali sie i takie podejscie maja do mojefo chlopaka..

Ojej, no, my mieszkamy przez płot z rodzicami i kurcze, mój tata uwielbia mojego męża i jak mój mąż nagle gdzieś zniknie .... to znaczy, że siedzi z moim tatą albo w naszej, albo w ich altance..... Oni się uwielbiają, są jak kumple, jak zaczną gadać, to ciężko ich od siebie oderwać. Moja mama też mojego męża bardzo lubi, bo on się jej podlizuje :D Co chwilę pochwali a to ciasto, a to kwiatki posadzone ładnie :D I jest za to ulubionym zięciem. Ja moich teściów też bardzo lubię, ale wiadomo, mieszkają dalej ( hahaha kilometr od nas) i się codziennie nie widzimy, więc i kontakt mniejszy, ale też są super ludźmi i nic do nich nie mam. Jestem przeszczęśliwa, że mamy z rodziną takie relacje.

Gość Zapytajjkaa
No a u mnie to ojciec by chciał żeby zięć nad nim skakał. Na początku też słyszałam że on nie jest dla mnie ale teraz już dali sobie spokój. Też są mili dla niego ale wiem że im nie lubią. A to naprawdę dobry człowiek. Chyba liczy się to że jest dla mnie dobry że się stara itd. A nie na jeszcze latać i skakać nad "teściami" żeby im z łaski swojej polubili. Też na swoje życie 2 pracę i nie na czasu na częste odwiedziny. Ale jak trzeba to zawsze pomaga.

Gość Zapytajjkaa
A jeżeli chodzi o rodziców mojego faceta to są bardzo fajni. Bardzo się lubimy. I oni zawsze dopingują nas, pomagają jak mamy jakiś problem. Moi rodzice też ale to raczej jest tak bo nie wypada pomoc. I nie chodzi o pieniądze.

Gość łahahahha
moi tez nie lubia mojego faceta, ale mam to gdzies

Gość nie pytająca
a może poproś ich o szczera rozmowę może ci powiedza dlaczego go nie lubią może dowiesz się czegos nowego o nim