Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam paranoje???

boję się swojego lekarza :/

Polecane posty

Gość mam paranoje???

Forumowicze !!! Martwię się,że zgupiałam, jakieś początki paranoji czy cos w ten deseń. Byłam na paru wizytach u miłego lekarza ginekologa. Bardzo fajny mężczyzna, troszką gadaliśmy, żartowaliśmy, może nawet był mały flirt ale to nieważne. Na ostatniej wizycie poprosiłam o przepisanie tabletek anty. Przepisał mi jakieś tanie tabletki,powiedział ,że jak z tymi coś będzie nie tak to zamienimy na jakieś lepsze i nowszej generacji. Mimo,że usilnie nalegałam , że wolałabym jakieś nowsze to nie słuchałmoich próśb i zastrzegł ,że od razu mamkupić sobie 3 opakowania. Stwierdził , że te tabletki pasują do mojej karnacji -(???) mam ciemną karnację i że nie stacę przez nie na urodzie. Gdy przyszłam do domu poszperałam na necie o tych tabsach i znalazłam info,że są mają jakieś tam działania androgenne, powodują nadmierne owłosienie na twarzy , dłoniach jak u faceta itp., że są tabletkami bardzo starej generacji i że nikt nie powinien już ich przepisywać. Czy ten gin chciał, żebym obrosła ohydnymi włosiskami i zaczęła wyglądać jak szympans??? A może ja zgupiałam??? Tylko proszę o odbez disssowania mojej osoby.

Gość he he hahhahah
nie panikuj,mnie lekarz zapisał leki na uspokojenie bo jestem nadpobudliwa jak hhooj i czytałam o nich żer biorą je baby w okresie przekwitania :D ja mam 30 lat lekarze zapisuja to co uważaja za dobre dla pacjenta

Gość mela,,
ale z ciebie naiwna gęś :o lekarze przepisują to, co im się bardziej opłaca przepisać 🖐️

Gość aqu-qu
a co to za tabletki? podaj nazwę :)

Gość mam paranoje???
Pavulon