Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DeJuana

Jechałam dzisiaj rowerem a tu...

Polecane posty

Gość DeJuana

Stał przy drodze stary dziadek i się na mnie gapił. No to ja normalnie przejechałam koło niego a on zaczął wołać do mnie czy nie ciężko mi jechać pod wiatr. Odpowiedziałam mu że nie, że dobrze jest. A potem usłyszałam za plecami jak wolał: no taki kawał baby uciągnąc to chyba ciężko. Myślałam że sukinsyna zayebie:(

Gość DeJuana
A ja po to na rowerze jeżdżę żeby schudnac. A ten skurwiel stary z takim komentarzem do mnie.

Gość kitowa warszawianka
etam starym dziadkiem sie przejmujesz?! tez mam dylemat - kosic ogrod, myc samochod, przyrzadzic wstepny obiad, sprzatac chate, czy wybrac sie na rower wczoraj pokonalam 30km - kocham rower

Gość ddffgdfgghghhg
no daj spokoj, pocieszny dziadek ;) tacy sa ludzie na wsi ahahah

Gość murofff
od jazdy na rowerze można miec problemy z orgazmem, siodełko uciska i jest mniejszy przepływ krwi co za tym idzie mniejsza wrażliwość,

Gość co mysliecie????
mi wczoraj pielegniara w szpitalu powiedziala ze mam bmi 29,9 i chyba powinnam troche shcudnac, normalnie sie wkurwilam

Gość kitowa warszawianka
powinnas - wskakuj na rower

Gość krisss
Wole jak taki dziadek powie wprost co mysli niz ma stac za toba w sklepie i nasmiewac sie za plecami ze znajomymi wole najgorsza prawde w oczy niz za plecami

Gość co mysliecie????
ale ja sie dobrze czuje ze swoja tuczą nie mam zamiaru sie odchudzac mam nie powiem fałdke tu fałdke tam ale mam jedrny cyc ładna buzie mam lustro w domu i potrafie sie ubrac wczoraj widzialam dziewczyne grubsza o de mnie - poniewaz w uk jest straszny upał od 4 dni to ludzie prawie nago chodza po ulicy i ona szła w starym zóltym staniku i w szortach w japonkach caly benben jej wisial i sadło a ona sie nie przejmowala to co ja mam sie przejmowac a ta suke u lekrza podam do sadu tak mi prawnik poradzil nie powinna tak powiedziec i jeszcze jak lezalam na stole z cipa na wierzchu to studenci bez mojej wiedzy przyszli - wiecei jak sie poczulam? jak gruby hipopotam bez majtek w zoo

Gość szklanka soku+ wodka
ty sie lecz dziewczyno, na otylosc i na glowe :D to do tego hipopotama z gola cipa

Gość co mysliecie????
ja nie mam zamiaru sie leczyc na otylosc ani tym bardziej na glowe tucze mam bo od dziecka bylam pulchna a potem mialam problemy z hormonami i sie rpztyłam ale nie zamartwiam sie nad soba jak widze jak angielki wygladaja to ja przy nich jestem bóstwo uczesana wymalowanaumyta pachnaca- sama sobie szyje ciuchy wiec oryginalnie wygladam

Gość co mysliecie????
a ci ze szpitala podam ich do sadu i mi zaplaca odszkodowanie bo tak sie nie robi