Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 012345

nie chce dzieci

Polecane posty

Gość 012345

HEJ jestem kobietą i nie chcę absolutnie mieć dzieci. wzruszają mnie małe psiaki,szczeniaki, wogóle lubię psy. nie wyobrażam sobie siebie jako matki. nie kręci mnie to.nie lubię dzieci. nie jestem już nastolatką. chciałabym w przyszłości zajmować się psami, bo to jest to co kocham. uwielbiam je szkolić, bawić się z nimi, opiekować się nimi. zastanawiam się czy znajdę kogoś podzielającego moje zdanie??? proszę o opinie kulturalne.

Gość wściekła córka
ja myslę, że znajdziesz, przecież nie wszyscy marzą o dzieciach, chociaż zdecydowana większość kobiet jak i mężczyzn chce mieć dziecko. Będzie Ci trudno, ale przecież jak nie chcesz mieć dziecka to nie zdecydujesz się na ciążę bo facet chce, od początku bądź z mężczyznami szczera i otwarcie mów że dziecka nie chcesz. Nie mów, że nie teraz, albo nie bierz po kryjomu tabletek bo to bez sensu, otwarcie deklaruj swoje poglądy na temat oczekiwać, nie ukrywaj swoich planów itd., są faceci którzy nie chcą mieć dzieci, ale naprawdę trafić na takiego i to porządnego to chyba graniczy z cudem, ale na pewno jest to mozliwe. Niestety często jest tak że facet dziecka nie chce ale z biegiem lat zmienia zdanie. Mimo wszystko życzę szczęścia, spełnienia i wielkiej miłości:) Powodzenia:)

Gość ikdeera
Ja tak samo nie znoszę dziecek,a zwierzęta lubię,jednak w domu nie chce miec zwierzat,ja tez nie chce meza zyje dla siebie:D

Gość vege megera
co się martwisz? :) nie żyjemy w średniowieczu ,możesz robić to co chcesz. ja mam już prawie 40 lat i nie mam dzieci, bo taką decyzję podjęłam już dawno temu. Za to jestem weganką i działam ostro na rzecz zwierząt, bo za zwierzęta dałabym się pokroić. ratuję psy, koty, konie, a trafi się krówka :) Rób to co kochasz i bądź szczęśliwa! 🖐️

Gość równo
Zabezpieczaj się na wszystkie możliwe sposoby aby nie zajść w ciążę. Nikt nie wymaga od Ciebie abyś miała dzieci skoro nie masz takiej woli. Posiadanie dzieci jest prawem każdego człowieka ale nie OBOWIĄZKIEM.

Gość 012345
dziękuję Wam serdecznie za miłe słowa ;) nie myślałam, że ktoś podziela tak mocno moje zdanie :)

też nie chciałam i nie chcę mam 41 lat nie odmieniło mi się, jak wielu prorokowało czyli - nie ma obowiązku :)

Gość ratuj mnie,ratuj bo będzie
A po co komu dzieci,żeby dorosły i nie wiedziały za bardzo co z sobą zrobić.

Gość ratuj mnie,ratuj bo będzie
nie mówię,że każde dziecko to zło,w niektórych przypadkach to wręcz doskonały pomysł,ale ludzie naprawdę się zastanowić co te ich dzieci życiowo z sobą zrobią,obawiam się,że mogą nie wiedzieć co

Gość 012345
a myślicie, że są faceci którzy również ich nie chcą? do tej pory trafiałam na takich co tylko dzieci i dzieci...

Gość xvideos na ten przykład
mój nie chce, dogadujemy się;)

Gość kemmijarwi
Mój właśnie strasznie chce i to mnie boli, bo wiem że się rozstaniemy prędzej czy później. Kocham go i zrobiłabym dla niego wiele, ale dziecka mu nie urodzę.

Gość 012345
no wlasnie i znajdź tu takiego...

ja sobie nieźle wymyśliłam, wybrałam sobie faceta z gotowymi dziećmi :)

Gość 012345
Ewa pomysłowo :)_