Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_uparciucha

kozia bródka

Polecane posty

Hej, mam do Was pytanie.. w sensie ankiety... Co myślicie o koziej bródce u faceta? Jak dla mnie jest ona (bez urazy dla jej posiadaczy) okropna, obciachowa i obrzydliwa... Mój chłopak taką zapuścil, a ja poprostu patrzeć na niego nie mogę :( Stwierdził ze nie moge go zmieniac tylko akceptować takim jakim jest i olewa sprawe.. A ja chociaz bym chciala to olać, to jak "to coś" widzę to mnie szarpie..

Gość GretaBarbo
ohyda w ogóle nie pojmuję jak można się oszpecać w ten sposób Może zapytaj go czy pasowałoby mu gdybyś ogoliła się na łyso. Bo to przecież Twoja sprawa i on nie ma prawa w to ingerować i ma Cię akceptować taką jaką jesteś

dokładnie dałam mu tez taki przykład- powiedział tylko to się ogól... i taka gadka z nim..inne przykłady tez nie działają... Nie chce popuścić bo uważa ze jak to zrobi dla mnie to wyjdzie na to ze go zmieniam i nim żądze ( to taka moja interpretacja) bo inaczej chyba nie byłby taki uparty :((

dokładnie dałam mu tez taki przykład- powiedział tylko to się ogól... i taka gadka z nim..inne przykłady tez nie działają... Nie chce popuścić bo uważa ze jak to zrobi dla mnie to wyjdzie na to ze go zmieniam i nim żądze ( to taka moja interpretacja) bo inaczej chyba nie byłby taki uparty :((