Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natts

Duzo zjadlam na sniadanie?..

Polecane posty

Gość Natts

3kanapki z boczkiem smazonym i musztarda. Jednego paczka jednego loda jablkowego.herbate i kawe.chce przytyc.waze tylko 53kg.

Gość Natts
?

Gość co mysliecie????
ja dzisiaj zjadlam na sniadanie 6 tostow z nutella 2 kawalki sernika ale takie spore kawa z lodami 4 lyzecczki cukru fasolka heinza pol puszki smazony bekon ale pierdole to waze 94 kilo przy wzoroscie 175 ledwo sie ruszam sapie jak smok pale 34 papierosy dziennie i niemam chlopaka tylko bachora ale nie przegrałam zycia

Gość Bożenkaaaa
ja pierrr :-o przcież wy tego wszytskiego nie wydalacie i wiecie c

Gość Bożenkaaaa
i wiecie co sie z tym dzieje ? gnije wam w jelitach i toksyny rochodza sie po całym ciele a pozniej choróbska i pasozyty itd :(

Gość xzczcz
ja na sniadanie piję kawę :o

Gość Natts
Wow duzo palisz ale od palenia podobno sie chudnie ja pale od 2 do 10fajek dziennie (fajki drogie to oszczedzam) ale chce rzucic.chcialabym jesc tyle co ty ale nie potrafie;(

Gość Natts
Wow duzo palisz ale od palenia podobno sie chudnie ja pale od 2 do 10fajek dziennie (fajki drogie to oszczedzam) ale chce rzucic.chcialabym jesc tyle co ty ale nie potrafie;(

Gość kitowa warszawianka
ja zjadłam jajecznicę królów, - na patelnie oliwa, pokrojona czerwona i biala cebula, 2 zabki czosnku, papryka japaleno (odmiana chili) i czerona papryka, odrobina pieprzu i soli, kielbasa krakowska wedzona w kostke skrojona - to się dusiło i dusiło i na koniec 2 jajka i 3 tosty z maslem czosnkowym - no i woda smakowa jabłkowa

Gość Natts

Gość kitowa warszawianka
ja zjadłam jajecznicę królów, - na patelnie oliwa, pokrojona czerwona i biala cebula, 2 zabki czosnku, papryka japaleno (odmiana chili) i czerona papryka, odrobina pieprzu i soli, kielbasa krakowska wedzona w kostke skrojona - to się dusiło i dusiło i na koniec 2 jajka i 3 tosty z maslem czosnkowym - no i woda smakowa jabłkowa

Gość jeeeeeeeeeellllla
Jak dla mnie dużo, ja o 8 zjadłam 3 małe placuszki z jabłkiem i bananem do tego kubek mleka i cały czas jestem pełna.

Gość co mysliecie????
eee tam zeby byc szczesliwym to trzeba jesc ja teraz przy kompie pije druga kawe frappe i jem czekolade milke laciata zjadlam juz 3/4 tabliczki dziennie jedna milke musze zjesc sa po 59p wiec mnie stac

Gość kitowa warszawianka
ja zawsze z rana najwiecej jem juz tak mam ze jem tylko sniadanie i obiado - kolacje ok 17 czasem jakis owoc, cos slodkiego byl taki czas co jadlam 1 posilek w ciagu dnia o 11 i wogole nie czulam glodu a jesli czulam ie chcialo mi sie stroic i nie jadlam nic :)

Gość Natts
Kitowa warszawianko pyszne sniadanko mm:D

Gość Natts
Ja waze 53kg na 168cm myslicie ze to za malo?

Gość co mysliecie????
ja kocham jesc i kocham gotowac nawet mysle o swoim kanale na youtubie dzisiaj mam na obiad pulpety z krewetkami w sosie szparagowym z ziemniaczkami czosnkowymi a na deser znow upieke sernik łaciaty

Gość kitowa warszawianka
ja jesli robie desery - tylko w weekendy - to szybkim rozwiazaniem na sobote jest sernik na zimno - luby go uwielbia i robie go dla niego - tylko on go zjada, brat ie przepada za slodkosciami ja tez a na obiad nie wiem co zrobię - mam indyka i mam szpinak moze wyfaszeruje indyka szpinakiem marchewka i groszkiem i frytki do tego z sosem czosnkowym wlasnej roboty - to taki najlepszy

Gość Natts
Moze podam Wam moje wymiary biust 85cm talia 63cm biodra 89cm udo 51cm myslicie,ze powinnam przytyc?mam 19lat

Gość co mysliecie????
zdecuydowanie kochanie zdecydowanie łatwiej znalezc chlopa jak sie ma 80plus kilogramow

Gość co mysliecie????
moj Assan mówi ze z wieszakiem na ulice by nie wyszedł

Gość Dzorge
A ja właśnie zjadłam 2 kanapki i zastanawiałam się czy obu nie są dużo... :)

Gość ja mialam tee
ja poki co zjadlam: -2 kromki chleba z serem salami i pomidorem -pol domowej pizzy -kilka sztuk ptasiego mleczka a waze 46 kg przy 166cm:)

ja mialam tee widze ze jesz za trzech a waga niziutka ja mam to samo moge jesc w nieskonczonosc przy 167 ,47 kg

Gość gotikooo
nic jeszcze nie jadłam. Ważę 60kg :( Wcześniej też mogłam wcinać ile zechcę i nic się nie działo. Ważyłam 50kg i było ok. Teraz nie wiem dlaczego wszystko się zmieniło :(