Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opetana Lucyna

powiem Ci co oznacza Twoj sen

Polecane posty

Gość opetana Lucyna

Witam, jestem Lucyna co byle komu nie wypina. Jestem emerytowana sennolorzka, oznacza to, ze rozszyfruje kazdy sen, nawet ten najhorrorowszy. Jak pewnie sami sie domyslacie, kazdy sen ma ukryte przeslanie, ktore mozna odczytac za pomoca dobrej znajomosci sennika Argonateusza. zapraszam to krotkiego opisu snu, a ja go zinterpretuje najlepiej jak potrafie.

Gość opetana Lucyna
Prosze podac swoj wiek I w skrocie opisac swoj sen. pozdrawiam Lucyna

Gość krutki opis snu
dzbanek - tele 5 - H2SO4 - dupa

Gość też Lucyna
stoję na zewnątrz, na jakiejś ulicy i nagla widzę, że lecący samolot obniża lot i wiem, że zaraz spadnie ten sen powraca, innym raziem, widzę jak spada, jest wybuch, ogień i ten mój strach, niepokój ten sen mam od wielu lat co jakiś czas, jeszcze zanim zaczęłam latać miałam ten sen

Gość też Lucyna
35 lat mam

Gość też Lucyna
35 lat mam

Gość opetana Lucyna
Dzbanek- jesli pusty oznacza, ze w Twoim mozgu zanikaja szare komorki, stad ten niski iloraz inteligencji. dzbanek pelny, oznacza, ze w najblizszym czasie zalejesz swoim nasieniem nowo poznana przez telefon (tele5) dziewczyne, takze badz ostrozny. h2so4- bedziesz mial podejrzenia co do ojcostwa dlatego wykonasz test dna.

Gość opetana Lucyna
Lucyno, ten sen oznacza, ze masz niskie poczucie wlasnej wartosci, spadajacy samolot oznacza spadek wartosci, wybuchy to zaburzenia osobowosci, ciagle probujesz odnalezc swoje prawdziwe ja.

Gość też Lucyna
dzięki:)

Gość opetana Lucyna
Kto nastepny, dawac dalej bo zara na winko ide, umowilam sie z Henkiem.

Gość opetana Lucyna
Kto nastepny, dawac dalej bo zara na winko ide, umowilam sie z Henkiem.

Gość nieoNN
Śnilo mi się że kocham się ze swoim facetem przy wielkim oknie za którym widać owocowy sad.Co oznacza taki sen Lucyno?

Gość opetana Lucyna
Chwilunia kochani.

Gość opetana Lucyna
Nieon-okno oznaxcza nowe zycie, najwidoczniej przyjdzie na swiat nowe dziecko, ale jesli snil Ci sie Twoj chlopak, to znaczy, ze ma on cos na sumieniu I dziecko nie jest Twoje, bedziesz musiala zrobic testy dna, zeby sie przekonac kto jest matko. I bardzo wazne pytanie w jakiej pozycji uprawialiscie ten stosunek plciowy? To tez jest bardzo wazne do dalszego rozwoju sprawy.

Gość najsławniejszy gej
Śniło mi się ze grałem w piłkę twoja lub inną odciętą głową i byłem wtedy najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Poważnie. Co to może oznaczać?

Gość nieoNN
Staliśmy przy oknie a on brał mnie od tyłu i całował po włosach.Co ty na to?

Gość opetana Lucyna
Wojna oznacza rewolucje zoladkowe, w najblizszym czasie nie sppozywaj pikantnych posilkow bo sie niezle umeczysz. dowodzenie- w twoim najblizszym otoczeniu ktos probuje Toba rzadzic, a ty pokornie wykonujesz polecenia tej osoby, jest ci z tym ciezko I probujesz cos z tym zrobic, niestety Twoj ulegly charakter Ci na to nie pozwoli, musisz pogodzic sie ze soba I dalej waflowac innyn.

Gość opetana Lucyna
Geju,oznacza to, ze zazdroscisz innym mozgu, stad u Ciebie tak ogromna chec posiadania cudzej glowy. Kopanie glowy jako pilki to usilne wypedzenie rozumu, aby Twoj pozostal najsilniejszy. radosc oznacza rozpacz.

Gość opetana Lucyna
Branie od tylu, z kamasutry parapetowe igraszki henia I staszki- w twoim zyciu szykuje sie przelom, niedlugo wygrasz spora sume pieniedzy w totka, o ile skreslisz dobre liczby. wlosy oznaczaja przyrost wagi.

Gość NigeryjskaStrażPrzybrzeżna
A mnie śniło się, że leżałem na jednym oddziale z Jacky Chanem a placówkę miał wizytować Tusk. Na tę okazje cały szpital bezczelnie przeczesywali funkcjonariusze boru w poszukiwaniu systemu OS2, przy czym zachowywali się b. niekulturalnie na co Jacky Chan zareagował w jedyny znany mu sposób czyli sprał kilku... Jednak siła złego na jdnego i w końcu go obezwładnili i wsadzili do izolatki. Postanowiłem go uwolnic i w tym celu skontaktowalem się z naszym wspólnym przyjacielem-płatnym mordercą z boliwi Enrico. Ja z kolei w ramach tej pomocy (nie wiem po co, było to polecenie Enrico ) Rozdrabniałem wielkie grudy węgla, ładowałem urobek na taczke i w sposób niezauważony dostarczałem do szpitala. Serio tak mi się śniło. Co to kurwa znaczy?!?!

Gość gryss
dziewczyna wysłała mnie po 10 kg kapusty... wkurwilem się i obrazilem na nią, ale poszedlem... mam 25 lat

Gość najsławniejszy gej
Lucyno punkt dla ciebie. ;) Z połową tego co napisałaś zgadzam się ale radość że rozpacz? To rozpacz że szczęście? Oj znam ludzi którzy mieli rozpaczliwe sny i rozpaczliwie umarli. Choćby kilka milionów ludzi w Oświęcimiu, czytałem książkę w której jedni śnili już o śmierci a nie nadchodziła. No w sumie można powiedzieć że była dla nich jak radością czy wybawieniem :o

sory to był Osx....

Gość opetana Lucyna
Strazo- twoje sny to wytwor Twej wyobrazni, za duzo ogladasz filmow sensacyjnych, a potem sam wcielasz sie w postac Twojego bohatera. Tusk w tym snie oznacza nieszczescie, taak jak I w zyciu z reszta. Przestan cpac, a na pewno Twoj sen bedzie lzejszy I bardziej przyjemny. wegiel oznacza, ze na dniach w Twoim lozku zawita wielki murzynski tylek.

sama przestań ćpać haitańska czarownico:P

Gość opetana Lucyna
Grys, kapusta to symbol glupoty, pustosci, jak to sie mowi kapsusta glowa pusta, w tym snie kapusta to glowa dziewczyny, a to znaczy,z e masz ja za kompletna idiotke, jestes z nia dla kasy, prawda? Te kilogramy oznaczaja dodatkowe obciazenie Twojej dziewczyny I albo bedzie to potomek, albo ogranicz jej jedzenie, bo przybierze sporo na masie.

Gość opetana Lucyna
To nie narkotyki to black currant.

Spoko...To nie broń tylko maczeta;)

Gość opetana Lucyna
Geju, ciesze sie, ze ci sie sprawdzilo. Ps. Kiedys prowadzilam bloga gejowskiego o homofobii, mozesz cos o sobie poowiedziec? Zaczne go kontytuowac. A reszcie sprawdzil sie moj sennik?

Mnie w ogóle:P Nie oglądam filmów akcji.