Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamka ooo

skaza białkowa jakie słoiczki

Polecane posty

Gość mamka ooo

Drogie mamy poradzcie jakie słoiczki (jakich firm) mogę podawać dziecku ze skazą?

Gość wszystkie tylko musisz
czytac składy bo kązda firma ma w ofercie jakieś zupki z mlekiem

Gość tak masz
nie chodzi o firmę tylko skład musisz czytać na każdym słoiczku żeby było bez mleka, śmietany, masła. Każda firma ma słoiczki z tymi składnikami i bez, dlatego trzeba czytać

Gość zresztą musisz czytac składy
WSZYTKIEGO co chcesz dziecku podac bo producenci potrafia przemycic mleko w produktach w których bys się z życiu nie domysliła, że może tam być...

Gość mam 000
no właśnie czytam , tyle ze jest tam dość ogólnikowo napisane ze " nie zawiera mleka" i nie jestem pewna czy nie ma tam mleka w proszku, serwatki czy nawet masła.

Gość no to przecież napisane jest
że nie zawiera mleka to nie zawiera masz przecież napisane ;/ a tak wgl to radziłabym co sama gotować też miałam skazowca miałam bo już córka wyrosła i też byłam taka głupia że kupowałam ten syf w słoiczkach kupowałam bobovite gerbera hipp dopiero jak córka skończyła 6 msc zaczęłam jej sama gotować i uważam że to był błąd powinnam od samego początku córce gotować sama i tego teraz bardzo żałuję... mroziłam obiadki na 1,5 tyg czasami się teraz zdarzy że na 2 tyg