Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrrrrrrrr

czy są tutaj normalni panowie?

Polecane posty

Gość mrrrrrrrr

którzy chcieliby ze mną porozmawiać? Mam strasznego doła, chciałabym żeby mnie ktoś przytulił, pogłaskał..............

Gość mrrrrrrrr
:(

Gość mrrrrrrrr
Nie ma to jak pomoc bliźniemu

Gość mrrrrrrrr
tak? to co rozumiesz przez normalnego faceta? skoro twierdzisz, że normalni się dla nas nie nadają?

Gość mrrrrrrrr
no to się dowiedziałam :(

normalny facet nie jest w stanie was zaspokoić emocjonalnie - co gorsze , nienormalny czasem także nie, ale on ma większe szanse , bo kobiety to mało ułożone wariatki ....

Gość mrrrrrrrr
najpiękniesza - dzięki za kwiatka 😘 revolver - znów pytanie :) co rozumiesz przez zaspokojenie emocjonalne, jeśli ktoś ma z tym problemy (z emocjami) to oczywiste jest że czasami potrzebuje pomocy w tych sprawach i to już wyższa szkoła jazdy, sądzę jednak że kobiet zachwianych emocjonalnie to znaczna mniejszość

Normalni? Dawno wyginęli ;) A może ich trzymają w przybytkach o miękkich ścianach i drzwiach bez klamek, bo by nic nie zrozumieli z rzeczywistości w około. Co się stało Mrrrrrr?

revolver - znów pytanie co rozumiesz przez zaspokojenie emocjonalne, jeśli ktoś ma z tym problemy (z emocjami) to oczywiste jest że czasami potrzebuje pomocy w tych sprawach i to już wyższa szkoła jazdy, no właśnie o kobiety tu chodzi....kobiety chcą pomocy od mężczyzn w sprawach , które należą do nich i mężczyzna me je rozumieć , dawać wsparcie oraz zrozumienie - i jak przy tym być normalnym? :classic_cool:

Ale czasem nie trzeba rozumieć, by dawać wsparcie. Czasem wystarczy być i słuchać. Kobietom nie raz pomaga po prostu wygadanie się i świadomość, że ktoś jest obok. Tyle że nam jest trudno przestać kombinować, jak wymyślić rozwiązanie. Bo kiedy my mamy "kulminację" własnego problemu nie znosimy o tym mówić.

Gość mrrrrrrrr
revolver - nie wiem czego Ty nie rozumiesz napisałeś przecież dokładnie to czego potrzebujemy, wsparcia i tak jak napisała ecrivain czasem nie trzeba nic mówić, po prostu być. :(

Ale czasem nie trzeba rozumieć, by dawać wsparcie. Czasem wystarczy być i słuchać. Kobietom nie raz pomaga po prostu wygadanie się i świadomość, że ktoś jest obok. Tyle że nam jest trudno przestać kombinować, jak wymyślić rozwiązanie. Bo kiedy my mamy "kulminację" własnego problemu nie znosimy o tym mówić. ale wy tak macie prawie cały czas i to nie ma końca , a samo słuchanie potem nie wystarcza - ma byc słuchanie , wsparcie przy tym i działanie :classic_cool:

Gość mrrrrrrrr
rozbawiłeś mnie :) zapomniałeś jeszcze dodać że chciałybyśmy żebyście nam w myślach czytali co chcemy w łóżku :)

Gość mrrrrrrrr
chociaż to pewnie mieści się w działaniu :) :p

oczywiście - tak było by idealnie - a nie zarzuty potem , że jesteśmy niedomyślni , bo nie wiemy , co macie na myśli....:classic_cool:

Revolver - ale ja tego nie oczekuje, przynajmniej dlatego, ze jestem facetem :P Mrrr - a nie chcialybyscie, zebysmy tak czytali? :P No to jakbyscie chcialy a sie nie da, to nie lepiej powiedziec, co mamy wyczytac?

Gość mrrrrrrrr
:) o tak właśnie takiego faceta bym chciała, niech czyta mi w myślach...... no może ni we wszystkich :) ;)

A jak on bedzie taki ideal, ze bedzie czytal we wszystkich? :P

mrrrr o tak właśnie takiego faceta bym chciała, niech czyta mi w myślach...... no może ni we wszystkich no widzisz....kilka zdań potwierdza regułę i wracamy do tego samego punktu :classic_cool:

Gość mrrrrrrrr
ups :)

Gość mrrrrrrrr
ecrivain - > ups :)

Gość mrrrrrrrr
nie wiem czy chciałby czytać wszystkie :p :)

Cos mnie telefon nie slucha i powtarza wpisy. Revolver - ale ze co, wniosek z tego ze kobiety to zuoo czy jak?

Gość mrrrrrrrr
revolver -> ale wy przecież nas takie kochacie :)

jakie zło?? ludzie....kobiety to wspaniałe istoty nadające się tylko dla facetów, z racji tego , że są rózne od nas...:classic_cool: