Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Think Twice h

Czy to możliwe, że facet jest z dziewczyną która mu się nie podoba?

Polecane posty

Gość Mad World
A może po prostu jest z nią ze względu na charakter? Nie pomyślałyście o tym geniusze?

Gość ladyladylady
i moje imieniny tez sa dzisiaj :) wszystkiego naj z okazji imienin!!!

Gość Think Twice h
Dzięki, nawzajem:) Hmm... Chyba chciałam usłyszeć, że skoro ze mną jest to na bank mu się podobam. Załamana jestem tym wszystkim, czas z nim skończyć eh.

Gość ladyladylady
ale powiem ci ze tej mojej kolezanki eks tez jej nie unikal. widzieli sie praktycznie codziennie, mowil jej ze ja kocha itp. na poczatku byl zupelnie normalnym facetem nawet i ja go polubilam ale stopniowo zaczal pokazywac rogi. zabranial jej kontaktow ze znajomymi, nie mogla nawet do mnie zadzwonic mimo ze sie przyjaznimy od dziecka. jak kiedys wpadla do mnie na chwilke i on zadzwonil i ona mu powiedziala ze jest u mnie to w 5 minut przyjechal po nia autem - bo wiedzial ze ja ja bede od niego odciagala bo ja juz widzialam ze on jest zlym czlowiekeim a ona jeszcze nie. debil kompletny i dupek z niego byl!

Gość ladyladylady
skoncz i nie marnuj sie, naprawde. jestes wartosciowa kobieta, zadbana, mloda i niech ci jakis dupek nie wsadza nosa w zycie i nim nie dyryguje. pomysl ze spotykacie sie dopiero pol roku, co bedzie za rok? po slubie? zniszczy cie psychicznie. oj ja to mam uraz do takich fagasow!

Gość Think Twice h
Mi on nie zabrania żadnych kontaktów z nikim... W ogóle praktycznie niczego mi nie zabrania, ufa mi (bo jestem brzydka?). Nawet jak ex do mnie dzwoni w środku nocy to mu to koło pały lata...

"Wazne jakim tonem to mowi, bo jelsi mowi prawde delikatnie to bardzo dobrze a jesli krytykuje bo "o tak mu sie akurat chce" czy stanowczym chamskim tonem, to juz gorzej" to jest kluczowe właśnie w jaki sposób ,a ty napisałaś to tak jakby to była przesmiewcza krytyka i takie rządzenie bo można kobiecie pokazać ,że ten ciuch jest paskudny w łagodniejszy sposób np powiedzieć ..w tej sukience wyglądasz ślicznie w przeciwieństwie do tamtej bo przyznam że wyglądasz w niej paskudnie i się smiać we dwoje przy tym "...a nie że ciągłe czepianie ..to źle tamto też źle ...ale to sama już wiesz najlepiej co czujesz

Gość ladyladylady
najlepsze to byly ich wyprawy na ryby. on lowil a ona miala zakaz zblizania sie i odzywania - zeby ryb nie ploszyc. i siedziala biedna na kocu z ksiazka kilka godzin :( albo wakacje - ona kocha morze. on gory. zawsze jezdzili w gory bo ON tak chcial, bo ON nie chce nad morze, bo tam nie ma co robic i nie ma zamiaru tam jechac. nigdy sie z nia nie liczyl. nie miala prawa nic zrobic bez niego. jak zdala mature i poszla ze znajomymi do pubu, to jak wyszla to zadzwonila do mnie i mowi "sluchaj bo ja bylam z ludzmi z klasy w pubie ale ja pilam tylko cole, nie pilam piwa ale on o tym nie wie i nie wiem czy mam mu powiedziec? bo wiesz jak mu powiem to bedzie wsciekly ze poszlam a jak mu nie powiem i sie dowie od kogos to tez bedzie wsciekly. co ja mam zrobic?" :-/ ona juz byla tak bardzo zastraszona.... :(

Gość ladyladylady
no to widac i ty mu latasz kolo paly... :(

ex do ciebie w srodku nocy dzwoni ,a jemu to lata ...dobra ja już się nie udzielam bo widzę że to bardziej skomplikowane jest ..ja bym cie ukrucił za takie telefony z eksem w srodku nocy co to ma znaczyć ? mi to przeszkadzała dziwne ze jemu nie ja juz wiecej nic nie powiem to to wykracza poza moja rzeczywistosc

Gość autorko, pewnie jesteś
bogata i to go przy tobie zatrzymuje.

Gość Ady
Pasujecie do siebie jak ulał :P ty go nie chcesz zostawić choć zachowuje się, jak się zachowuje, on cię nie zostawia, chociaż też bez przerwy mu coś nie pasuje. Oboje jesteście zbyt leniwi, albo zbyt niepewni swoich możliwości aby coś zmienić. Pozostaje krytykowanie (on) albo uzalanie się (ty). No po prostu idealnie dobrani :D