Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laczek.

Moja mama ma gdzieś moje zdrowie

Polecane posty

Gość Laczek.

Tyle razy jej mówiłam że zle sie czuje, ze mam objawy anemii, tarczycy ale ona na to jak na lato, pytałam sie jej czy pójdzie ze mną do lekarza, do dzisiaj nie poszła- a ja od ponad roku zle sie czuje, jestem inna... Nie wiem juz co mam robic- mam dosyć takiego życia :[ zazdroszcze zdrowym ludzią

Gość Laczek.
Ludziom * macie jakieś rady? :[[

Gość Laczek.
Czy ona tego nie widzi ze sie zmieniłam, jestem inna? Czy tylko udaje ślepą? A może zle mi zyczy?

Gość malineknn
podejrzewam że to hipochondria a nie anemia czy tarczyca. ale co to za problem iść samemu do lekarza ?

Gość nie mozesz sam/sama
Pojsc lekarze nie gryza i nie bija, po ci mamusia ile ty masz lat

A ile masz lat ? Nie możesz pójść sama do rodzinnego i poprosić o skierowanie na morfologię ? Wtedy wyjdzie, czy naprawdę jest coś nie tak, jeśli w o ogóle jest.

Gość Laczek.
Jestem niepełnoletnia mam 16 lat nie wydyślam sobie tego

Gość malineknn
no to masz 16 lat.. idź sobie sama do lekarza.

Gość nie mozesz sam/sama
I zgadzam sie z wypowiedzia ze to moze byc hipochondria. Jakby sie ten osobnik tak bardzo zle czul jak pisze to juz by dawno znalazl sam droge do lekarza.

Gość Laczek.
Ale ja nawet nie wiem gdzie mam lekarza, ani razu nie byłam u rodzinnego, pytałam jej sie gdzie ja w koncu należę a ona że nie wie

Gość Laczek.
Ale ja nawet nie wiem gdzie mam lekarza, ani razu nie byłam u rodzinnego, pytałam jej sie gdzie ja w koncu należę a ona że nie wie

Gość nie mozesz sam/sama
W tym wieku to ja juz sama chodzilam do lekarza, przewaznie z grypa, ale sama dzwonilam i sie umawialam na wizyte. A jakby moja mama chciala isc ze mna to bym ja pogonila hehe.

Gość Laczek.
Ale ja na prawdę jestem bardzo wstydliwa i boję się iść tam sama. Nie mam na nic siły już, ledwo wstaje z łóżka

Gość Laczek.
Ale ja na prawdę jestem bardzo wstydliwa i boję się iść tam sama. Nie mam na nic siły już, ledwo wstaje z łóżka

Gość zachona na zawsze
Gdzie masz przychodnię lekarska koło Ciebie? jeszcze nalezysz do dzieci i powinnaś iśc do Pediatry

Gość malineknn
Laczek jak możesz nie wiedzieć gdzie masz rodzinnego :/ nigdy szczepień nie miałaś ? ani nic ??? najbliższa przychodnia to najczęściej tam jest się przynależnym. zresztą idź do jakiegokolwiek lekarza pierwszego kontaktu tylko ubezpieczenie pokaż i poproś o badanie krwi.

Gość nie mozesz sam/sama
Moze byc ze nie masz jeszcze lekarza skoro nie bylas. Idziesz do przychdni i mowisz ze chcesz sie sobie wybrac tego a tego lekarza dostajesz druk wypelniasz i masz lekarza. Masz ksiazeczke zdrowia?

Gość zachona na zawsze
Ale ona jest niepełnoletnia jeszcze , rodzice to wypełniają

Gość Laczek.
Miałam szczepienia jak byłam mała, ale niedawno sie przeprowadziłam z mamą i nie wiem nic :[

Gość nie mozesz sam/sama
A czego ty sie boisz? Mozesz napisac czego sie konkretnie boisz?

Gość malineknn
taaaa:/ hipochondryczka jak nic. użalasz się nad sobą i to wszystko co umiesz ..... nikt ci nie pomoże tu tylko psycholog.

Gość zachona na zawsze
Zapytaj się sąsiadów gdzie jest najbliższa przychodnia lekarska

Gość Laczek.
Wiem że jestem głupia bo nawet nie umiem sama sobie nic załatwić :[ tak, mam książeczke zdrowia ale ze starym adresem

Gość malineknn
to jak masz książeczke zdrowia to idź do najbliższej przychodni i się przepisz... no masakra 16 lat i być takim nieporadnym

Gość zachona na zawsze
To nie est trudne iśc do lekarza i powiedzieć co Ci dolega , tylko musisz iśc do niego , ale czy Cię przyjmie bez rodzica to tylko jego intencja dobra

Gość malineknn
zachona na zawsze a czemu mają jej nie przyjąć ?? ja od 13 lat chodziłam sama do przychodni... od 16 roku życia to już nawet nie pediatra.

Gość Laczek.
Boję się ogólnie jakoś sama tam iść i ze nie będę wiedziała co powiedzieć..jestem beznadziejna, i może jestem chora psychicznie ale sama sobie tych objawów nie wymyśliłam, nawet pielęgniarka szkolna mi powiedziała że coś jest nie tak skoro tak często boli mnie głowa i wgl. Nie mam sił

Gość zachona na zawsze
z lekarzem możesz rozmawiać jak ze swoimi rodzicami , Powiedz normalnie jak do swojej matki

Gość malineknn
najpierw sprawdź w internecie gdzie masz najliższą przychodnie spisz nr. telefonu. zadzwoń, powiedz że chcesz się przepisać ponieważ wcześniej mieszkałaś gdzie indziej. i pani już sama ci powie co i jak masz zrobić. każe ci przyjść z książeczką i wypełnić formularz. wypełnisz i zapiszesz się na wizytę. i to tyle. na wizycie poprosisz o morfologię i powiesz jakie masz objawy.... takie to trudne ?

Gość zachona na zawsze
malineknn nie wiem jak u Ciebie jest , ale u mnie lekarz napwno by cię nie przyjął w takim wieku bez rodzica