Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RazNaWozie

Jak interpretować jej zachowanie?

Polecane posty

Gość RazNaWozie

Od samego początku mieliśmy ze sobą bardzo dobry kontakt, ja jestem raczej nieśmiały ale przy niej zawsze czułem się bardzo swobodnie, jak przy nikim innym. Często się spotykaliśmy, bywało, że codziennie. Nie szukałem miłości, ale... Stało się, zakochałem się. Powiedziałem jej o swoich uczuciach, ale nic z tego nie wyszło, wybrała innego. Postanowiliśmy, że będzie lepiej, jak nie będziemy się ze sobą kontaktować, że już nigdy się nie spotkamy. Po kilkunastu miesiącach odezwała się, od razu złapaliśmy wspólny język. Znów się spotykamy, mimo, że ona wie, że moje uczucia nie zgasły. Wiem od niej, że nie jest najlepiej w jej związku... Mówi, żebym na nic nie liczył, ale sama inicjuje spotkania, rozmowy. Często mówi z podtekstami. Jak interpretować jej zachowanie? Niezależnie od komentarzy i tak będę robił swoje, ale chciałbym poznać zdanie kogoś obcego :)

Wydaje mi się, że po prostu traktuje cię bardziej jak przyjaciela niż jak partnera do związku.

Będziesz robił swoje czyli co? Jej zachowanie jest jasne i czytelne, nie układa jej się więc szuka wsparcia gdzieś, przyjaciela, powiernika, który coś doradzi. Ty byłeś jej bliski dlatego przychodzi do Ciebie. Teraz tylko pytanie do Ciebie, czego Ty chcesz, jeżeli Ci ta rola odpowiada to ok, ale Ty masz pewnie nadzieję na coś więcej, i teraz każdy jej ruch będzie Cię tylko wkręcał jeszcze bardziej.