Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 26, 2012 gra sobie na perkusji w metalowej kapeli Hunter? :D a koleś ma dość stresujacą chyba prace bo operuje budżetem policji a to jest ok 8mld złotych. no i w ramach odreagowania tłucze w bębny...lepiej w bębny niż np żone:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boska Lukrecja 0 Napisano Maj 26, 2012 zgadzam sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 26, 2012 no a ma stresy bo przejal posadke i teraz wychodza afery i przekrety któregoś poprzednika :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rob.pl Napisano Maj 26, 2012 jego przekrety wychodza na jaw, ćwoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 26, 2012 nie jego. najpierw docyztaj później sie wypowiadaj:D on dopiero co usiadł na stołek. a wczesniej pracował w biurze dochodzeniowym przestępstw podatkowych, skarbowych itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach