Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

guyawa

Gardło migdały stawy serce zmęczenie

Polecane posty

Hej, kto ma problem z migdałkami, stawami, sercem, zapominaniem, rozbiciem, sklerozą, drżeniem mięśni, niestrawnościami ?? ?? U mnie zdiagnozowano Streptococcus pyogenes ++ JEstem po antybiotykach, szczepionce luivac, wzmacniam się suplementami typu srebro, liść oliwny itp. Czuję się lepiej, ale ciągle ww. dolegliwości powracają. LAryngolog radzi usunąć migdałki, jednak nigdy nie miałem angin, spływa mi jednak wydzielina do gardła i czasem pojawia się w nich ropa.... . CZY KTOŚ Z WAS MIAŁ podobne dolegliwośći i usunięcie migdałów rozwiązało PROBLEM ? ? ?

Gość ja wlasnie czekam na wymaz z
gardla, bo w ciagu 3 miesiecy 4 razy mialam angine :( ciekawe co wyjdzie ... juz jestem zmeczona leczeniem lekarzy i ich bezradnoscia.

no ja tez jestem zmeczony leczeniem jak kazdy !! jakie sa u Ciebie objawy ? oprocz anginy ? ? ? wszystko mnie interesuje, począwszy od gorączki a skończywszy na problemach z odbytem (uwierz że nie żartuję, paciorkowiec może dużo) szukam po prostu opinii i pomocy !

Powikłaniem po nieleczonej infekcji gardła lub migdałków (a także zębów) mogą być choroby serca i stawów. Usunięcie migdałków może być równoznaczne z wyeliminowaniem ogniska rozsiewu bakterii do organizmu. Niekoniecznie trzeba mieć anginę czy powiększone migdałki. U dorosłych migdalki mogą być nawet mniejsze (po infekcji tkanka limfatyczna włóknieje).

Gość agatka z krakowa
jak masz takie objawy to chyba pora sie rozstać z migdałkami, mimo że jesteś do nich mocno ...przywiązana ;) to jest zwykłe ognisko zapalne które sieje ten syf po organizmie

Gość dr marchewka
A jak wazna jest dieta nikt nie wspomni. Zmien diete koniecznie, odstaw nabial, biala make, cukier i wedliny, mieso 2 razy w tyg. wszytskie Twoje dolegliwsci sa polaxczone i maja jedna przyczyne. Poczytj o zakwaszonym organizmie. zrób sobie test na grzyba na czco http://www.zaczekac-na-dusze.pl/kuracje-pasozyty-grzybice/grzybice-czy-mam-grzybice-candida.html poczytaj ten temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5151525

u mnie jak tylko zaczyna sie angina to mam: wysoka goraczke nacieki ropne na migdalkach ostry bol gardla trudnosci z przelykaniem sliny i zapalenie pecherza ;/

Gość njrtj
mam identyczne objawy

Atalanta jakie masz objawy z tym żołądkiem ? mi gastrolog właśnie z żołądkiem i apetytem bardzo pomógł (Xifaxam, Enterol, Duspatalin, Colon C)

wiem, ze takie sa objawy ... jedynie z nowosci moze byc zapalenie pecherza, to nie jest objaw wystepujacy u kazdego.