Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VaneSSakk

Problem z dziewczyną kolegii

Polecane posty

Gość VaneSSakk

Mój facet ma 3 kumpli z którymi trzyma się od zawsze. Każdy z nich ma dziewczynę. Jeden z tych kumpli ma dziewczynę dopiero od niedawna mimo, że ma 27 lat. Wczesniej się o niego martwiliśmy czy nie jest gejem bo nie wydawał się być zainteresowany kobietami. Jednak jakieś pół roku temu nasze domysły przeminęły z wiatrem gdyż poznał nas ze swoją nową partnerką. Dziewczyna ta jest inteligentna, dobrze wykształcona, sympatyczna, no ale..... ale wogóle o sibie nie dba. Dla mnie nie jest to najważniejsze, ale wiem że jest obiektem kpin wielu znajomych. JA już nie mówię o jej wiecznie tłustych włosach, dziwnym czarnym stylu czy zniszczonej twarzy, bo to naprawdę nie jest aż takie ważne. Ale jest jeden szczegół który "obrzydza" wszystkich. Mianowicie jej zęby czarne kikuty. Nie wiem jak mogła się doprowadzić do takiego stanu, co musiałą robić, podejrzewam narkotyki, ale nie mam dowodów. W każdym razie zęby jej są czarne i jakby połamane. Nie wiem czy to kamień czy tak zaawansowana pruchnica, ale z kim nie gadam każdy mówi że przestraszył się jej zębów. Dziwi mnie, że taka dorosła i wykształcona osoba doprowadziła to do takiego stanu, ale nikt nie jest idealny. Ważne żeby coś z tym zrobić. Ale włąśnie jak? Nie powiem jej wprost, a nawet jak się zgodzi to dentysta jest strasznie drogi. Myślicie żeby to zostawić czy uratować dobrą opinię kolegii?

Gość VaneSSakk
ale ona ma dosłownie czarne i kikuty

Gość po metamafetminie wlasnie tez
takie są:o

Gość pewni ćpałą i dlatego
takie zęby:o Tylko dentysta tu pomoże!!

Gość to raczej nie od słodyczy
:P Ćpała metamfetaminę i dlatego ma takie paskudne zęby:o Dziwi mnie tylko,że do tej pory nic z tym nie zrobiła,owszem dentysta kosztuje,ale zawsze mozna coś odlożyć,ciucha sobie nie kupić np.ale na dentstę mieć!

Gość autorze topiku...
:o http://www.google.pl/search?hl=pl&q=z%C4%99by+metamfetamina&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1247&bih=607&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=mBrCT5qZK4PftAaukvymCg w życiu nie wezmę tego narkotyku:o

Gość ehhhh to przez ćpanie ma takie
zęby:o